Mit gondoltok vizsgálati eredményemről?
Tegnap jártam nőgyógyásznál, és nem túl jó híreket kaptam. 25 éves vagyok és egyenlőre nem szeretnék gyereket, de a dolgok akkor sem nagyon tetszenek.
Először is, rendszeres a menstruációm, és még sincsen peteérésem...azt mondta a doki, hogy elég kicsikék a petesejtjeim, és nem igazán abban a fázisban jár a ciklusom, ahogyan kellene.(de ne aggódjak miatta).
Az endom. kissé széttérni látszik.
Van a méhem elülső falában egy myoma, 49×47 mm nagyságú. Hát emiatt se kell aggódnom szerinte, bár még fiatal vagyok hozzá, majd meg látjuk mi lesz vele!:(
A méhem pedig nem domború, hanem egyenes vonalú, erre pedig azt mondta, hogy nem gond, csak valószínűleg farfekvéses gyerekem lesz majd xD.
Most üljek nyugodtan a seggemen? Én arra gondoltam, hogy kissé egészségesebb életmódot folytatok, és fogyok pár kilót, hátha kicsit javítok a helyzetemen.
Ti mit gondoltok az eredményekről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!