Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kérhetek nögyogyaszomtol...

Kérhetek nögyogyaszomtol teljes kivizsgalast?

Figyelt kérdés

Ha a nögyogyaszomat felkérem arra, hogy szeretnem kivizsgaltatni magam "full" hogy rendbe van e nalam minden, lehet-e babám-mindenféle tünet nelkül, mert mar lassan 1éve hogy nemsikerül a baba, elküld? Van hozza jogom, hogy kerjek ilyen teljes kivizsgalast?

amugy 22 vagyok.

2009. ápr. 3. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen kérheted,És ha indokolt el fog küldeni.
2009. ápr. 3. 21:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
hát figyi , őszintén fogalmam sincs, de most itt írhatunk bármit, sztem kérd meg, ha nem teszi meg akkor bunko, de sztem ugyis megteszi, jobb ha megteszed, hisz nincs veszteni valód, akkor van veszteni valo ha nem kéred meg holott lehet lehetne, és nem derül ki vmi nagyon fontos.
2009. ápr. 3. 21:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Pont a héten valtottam le a dokimat,merz az bizony bunko vol,es mar sokan elmentek töle...Az uj dokimhoz jövöheten kedden megyek elösször mert nalunk csak 2nap rendel egy héten es nagyon sokan jarnak hozza.A többi 3nap más varosban rendel tölünk kb.15km-re.Hat remélem jol döntöttem és nem fogok benne csalodni!
2009. ápr. 3. 21:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Ja meg hozzateszem,nem csak a bunkosagaert hagytak ott...
2009. ápr. 3. 21:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez az orvoson múlik. Ha nem tartja indokoltnak, akkor nem küld el. De már 1 év sikertelen próbálkozás után el szoktak küldeni. Mondj inkább több időt egy kicsit, hogy biztos kivizsgáljon. De a párodnak is ajánlatos lenne egy kivizsgálás. Sok szerencsét! :)
2009. ápr. 3. 21:56
 6/10 A kérdező kommentje:
A parommal megbeszéltük,hogy elöbb en elmegyek,es ha jok lesznek az eredmenyeim,parhonapra ra ha nemsikerül,akkor ö is elmegy.Hamarább nemmegy,mert "ö egészségesnek erzi magát"
2009. ápr. 3. 22:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az alacsony spermiumszám, vagy a spermiumok különböző rendellenességei nem okoznak panaszt, ez a párodtól nem túl jó kifogás...
2009. ápr. 3. 22:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A férfi egó, hogy ők biztos egészségesek. Egy barátnőméknél a férje miatt nem lehet baba. Úgyhogy semmi esetre se kezd magad okold még titkon sem! 22 éves vagy, nagyon fiatal, nagyon jó esélyeid vannak!

A peteérésed mennyire figyelitek? Hőmérőzöl? Vagy valami más?

2009. ápr. 4. 08:59
 9/10 A kérdező kommentje:
öszintén szolva eddig semmi ilyet nem vetettem még be,csak probalkoztunk.
2009. ápr. 4. 11:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Kezd el figyelni a peteérésed, olvass utána a neten. Vannak ovulációs naptárak, be tudod jelölni a ciklusod, ha hőmérőzöl azt is. (www.ciklus.hu) Kb. 24 óráig életképes a petesejt, úgyhogy nem sok esélyes nap van egy hónapban. Ha pont mindig kihagytátok, akkor előfordulhat, hogy ezért nem estél még teherbe. Hajrá! :)
2009. ápr. 6. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!