Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jogos a nőgyógyászomtól,...

Jogos a nőgyógyászomtól, miért ilyen hanyag?

Figyelt kérdés

Hónapok óta hüvelygyulladással küzdök. A páromat nem akarja kezelni, de valószínűleg hordozó, ezért fertőződök mindig vissza. Azt mondja, ha nincs tünete, ne ír neki gyógyszert, ha van, akkor meg menjen urológiára.

Minden nődoki ilyen hanyag, vagy csak felénk olyan a protokoll, hogy a partnert nem kezelik?

2013. máj. 23. 18:09
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Menjek el háziorvoshoz és írassak az antibiotikumból neki is?
2013. máj. 23. 18:12
 2/18 A kérdező kommentje:
Mi lenne a célszerű? Az urológiáról is elhajtják, mert nincs tünete.
2013. máj. 23. 18:13
 3/18 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem neked kell a párod helyett bármit is csinálnod.. ő sem megy el urológushoz és kéri hogy vizsgáljon meg téged is, nem? küld el őt is dokihoz :)
2013. máj. 23. 18:13
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Menj másik orvoshoz!

Én is szenvedtem vele, de nekem más okai voltak, de mindig páros kezelés volt. Volt egy orvos, aki azt mondta, hogy menjünk el a háziorvoshoz és vele írassuk ki azt a gyógyszert, amit én is kaptam, de a többi orvos meg egyből írt páros kezelést.

Mert hogy egy nőgyógyász valóban nem írhat ki a párodnak, aki férfi gyógyszert, de írhat ki többet a nevedre, amit kiváltasz és szeditek ketten. Nálunk így volt.

Amúgy egyik oka lehet a visszatérő hüvelyi fertőzésnek, hogy a partner nincs kezelve, úgyhogy igen, hanyagság, ha ez mellett elmegy a doki.

Az meg nem jelent semmit, hogy neki nincs tünete.

2013. máj. 23. 18:14
 5/18 anonim ***** válasza:
81%
Büntetett meg a tb nőgyógyászt, mert férfi nevére írt receptet. ennyi.
2013. máj. 23. 18:16
 6/18 anonim ***** válasza:
Sok esetben a férfi tünetmentes, mégis fertőz. Érdekes az én orvosom kapásból tudta ezt és úgy írja AZ ÉN NEVEMRE a gyógyszert, hogy a párom is kapjon belőle! Ha gondolod, megadom az orvosom elérhetőségét, mert a tiéd nem érti a dolgát...
2013. máj. 23. 22:05
 7/18 anonim ***** válasza:

Hát a te orvosod sem jó szakember, mert AB-t nem írogatunk fel csak úgy...

Urológus kell, tenyésztés. Ha nem tenyészik ki semmi, nem kell AB. Ha meg kitenyészik valami, akkor antibioram és célzott kezelés.

A széles spektrumú ab már nehogy jó módszer legyen...

2013. máj. 23. 22:08
 8/18 anonim ***** válasza:
biogram, na.
2013. máj. 23. 22:08
 9/18 anonim ***** válasza:

Azt mondják, hogy vannak a nőgyógyászok és vannak az orvosok.

Menjen el a párod az urológiára, vagy a háziorvoshoz.

2013. máj. 24. 08:26
 10/18 anonim ***** válasza:
Miért ne írhatna receptet a nőgyógyász férfinak??
2013. máj. 24. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!