Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek is büdös odalenn? Van...

Love you baby 5 kérdése:

Nektek is büdös odalenn? Van nekte is folyásotok ami nagyon büdös szúrós szagú es ilyen sárgás? (többi odalennt)

Figyelt kérdés
15/L vagyok és sárgás trutymó jön odalentről és nagyon szúrós szaga van. Elmondtam ezt anyukámnak és mondta hogy ezzel el kell menni orvoshoz de én nagyon szégyenlős vagyok és nem tudnám elképzelni hogy egy orvos turkál ott. Használok intim mosakodó gélt de fürdés után megint elkezdődik ez a folyás. Ez a valami mar több éve tart és nem tudok fölvenni egy fehér bugyit sem mert sárga lesz és nem lehet kimosni belőle. Mit tegyek? Valaki tud ajánlani valami kenőcsöt?
2015. dec. 26. 23:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%

A betétről annyit, hogy legyen bármilyen vékony, nem tudsz tőle rendesen szellőzni és akár még ez is okozhat gombát.

A nőgyógyászati vizsgálaton meg egyszer úgyis túl kell esni. Én elmennék a helyedben, márcsak azért is, hogy nem terjedt-e tovább, illetve vannak betegségek, amik sokáig tünetmentesek, vagy azok lehetnek.

2015. dec. 27. 12:59
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat😚😊
2015. dec. 27. 13:53
 13/15 anonim ***** válasza:
57%
Persze, ne törődjön, mert a kezeletlen fertőzés nem okozhat meddőséget.. Á dehogy... (Jó is az álomvilág)
2015. dec. 27. 15:02
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Ha semmikêpp nem akarsz orvoshoz menni akkor canesten krmet és kúpot probáld ki ha nem valik be akkor menj gyerek nőgyógyászhoz,mindenkêpp női orvost keressetek majd előtte könnyebb levetkőzni.

Mivel szégyenlős vagy és ez intim vizsgálat lesz anyukáddal beszêld át ha orvoshoz mész hogyan legyen az egész.A legtöbb helyen van külön vizsgáló ahova csak te majd ha levetkőztél az orvos megy be.De van olyan hely ahol közêpen ott egy ágy és aki bemegy veled az így gyakorlatilag mindent látna.

Tehàt beszéld meg veled hogy várjon meg a váróban hogy te tudjál kötetlenebbül az orvossal beszélgetni vagy ha minden áron be akar menni anyukád akkor vagy csak addig maradjon bent amíg csak kérdezget az orvos vagy ha nincs külön vizsgáló és neked már le kell vetkőznöd forduljon addig fére,eleve kínos helyzet ne tegye még kellemetlenebbé.

Vizsgálat kb annyi alul le kell vetkőzni bugyi,naci lekerül,zokni marad.Ágyra fel kell feküdni,lábakat lábtartóra tenni,orvos jön ujját hüvelyedbe teheti és kihúzza majd egy pálcikával a hüvelyből mintát vesz.

Fehér folyása minden lánynak van és minden nap lesz,a menopauzáig,míg végleg el nem múlik a mensi tart(45-55 éves kor).Színe,fehért,átlátszó lehet,amikor száradni kezd sárgás,pici szaga van,Nêha alíg van folyás,néha több,egész sok akár,főleg a mensit megelőző pár hétben.

Tisztasági betétet használj és tiszta marad a bugyid,többször is kicserélheted, de este már ne,hagy szellőzzön.

Ha sokáig ott van a bugyin,beteten a folyás természetes hogy büdôsebb a szaga.Ha a friss folyás nem igazán büdös csak pici szaga van az normális.

2015. dec. 27. 19:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is próbáld meg a Canesten krémet és kúpot, nem igaz hogy bármiféle problémád lenne attól!

Ha nem segítene 4-5 nap alatt, akkor viszont marad az orvos.

2015. dec. 28. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!