Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek is büdös odalenn? Van...

Love you baby 5 kérdése:

Nektek is büdös odalenn? Van nekte is folyásotok ami nagyon büdös szúrós szagú es ilyen sárgás? (többi odalennt)

Figyelt kérdés
15/L vagyok és sárgás trutymó jön odalentről és nagyon szúrós szaga van. Elmondtam ezt anyukámnak és mondta hogy ezzel el kell menni orvoshoz de én nagyon szégyenlős vagyok és nem tudnám elképzelni hogy egy orvos turkál ott. Használok intim mosakodó gélt de fürdés után megint elkezdődik ez a folyás. Ez a valami mar több éve tart és nem tudok fölvenni egy fehér bugyit sem mert sárga lesz és nem lehet kimosni belőle. Mit tegyek? Valaki tud ajánlani valami kenőcsöt?
2015. dec. 26. 23:48
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért csak telóról vagyok. De igyekszek helyesen írni.
2015. dec. 26. 23:50
 2/15 anonim ***** válasza:
82%

A normál folyás szagtalan és fehér/átlátszó/ maximum halvány sárgás. Ha büdös és sárga, akkor az fertőzésre utal, muszáj vele dokihoz menni, ha nem akarsz később még több panaszt. Az orvos majd megmondja milyen fertőzés és kapsz rá megfelelő kenőcsöt vagy kúpot. Ha nagyon szégyenlős vagy, akkor keressetek direkt tinikkel foglalkozó női nőgyógyászt, ott talán kellemesebb lesz.

Addig is használj tisztasági betétet, hogy ne legyen olyan a bugyid, ezt cserélheted naponta többször is. Nagyon vékony dolog, nem is érzed, hogy ott van.

2015. dec. 26. 23:56
 3/15 anonim ***** válasza:
48%

Én is ilyesmi problémával voltam orvosnál,nekem a Canestent krémet írta fel.

De sokkal jobb lenne ,ha elmennél orvoshoz,elmondaná mi a bajod.Ő is nő,nem kell szégyenlősködni.:)Nekem a vizsgálat azt hiszem pontosan 3 másodperc volt.:)Te is túléled:)13/L

2015. dec. 26. 23:56
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
3. Nem mindenhol nő a nőgyógyász, sőt inkább nem.
2015. dec. 26. 23:59
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Sokat segitettek😊
2015. dec. 27. 00:02
 6/15 anonim ***** válasza:
57%
Menj csak el orvoshoz, erre kell valami szer, mert komoly következményei lehetnek ha nem kezelik ki.
2015. dec. 27. 08:03
 7/15 anonim ***** válasza:
47%
Vegyetek Canesten combit anyukáddal a gyógyszertárban és nagy valószínűséggel elmúlik tőle. Szinte biztos, hogy gombád van és a Canesten egy széles spektrumú gombaölő szer, ami kárt NEM okoz!! 3-4 nap alatt rendbe jöhetsz tőle.
2015. dec. 27. 09:08
 8/15 anonim ***** válasza:
29%

" ami kárt NEM okoz!! "

Tévedés, rezisztenssé tehet, s azután aztán kínlódhat, mert nem lesz szer, ami hatna.

Távolról nem lehet diagnosztizálni.

Lehet gomba, bakteriális vaginózis vagy kevert fertőzés is.

Jó orvos, kenetvétel, célzott kezelés kell, ha akarsz gyermeket a jövőben.

2015. dec. 27. 11:31
 9/15 anonim ***** válasza:
37%

Én is ajánlom a Canestent, és az előző véleménnyel ellentétben orvostól tudom, hogy nem okoz semmiféle bajt ha használod, a legnagyobb "baj" az lehet hogy nem segített neked. De akkor valószínűleg nem is gombád lenne, ami viszont a leírt tünetek alapján szinte kizárt.

Szóval nyugodtan próbáld ki, és ha mégse segítene, akkor valóban orvoshoz kellene elmenned.

2015. dec. 27. 12:53
 10/15 anonim ***** válasza:
20%
Ja és az ilyen "ha akarsz gyereket a jövőben" butaságokkal meg ne törődj!
2015. dec. 27. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!