Mit tegyek hogy ne legyen büdös?
sürgős lenne mert hamarosan lefekszem a barátommal(ő17,én14) és az a gond hogy büdi a puncim.
Anyának szoltam elvitt nődokihoz de az azt mondta h nincs fertőzésem.
Rendszeresen mosom,(reggel,este)még is büdös.
Mit csináljak?? :(
lactofeel hüvelygél, ha tényleg voltál orvosnál és nincs fertőzés
a szexet meg hanyagold még pár évig
Attól ias lehet büdös, ha túl gyakran mosod, ráadásul különféle anyagokkal. Én este mosom meg meleg vízzel, az ujjammal megdörgölöm, és nem büdös.
Van egy jellegzetes szaga, de szerintem te azt érzed.
De könyörgöm, ne 14 évesen szexelj már... Nyilván nem mi fogunk lebeszélni róla, de ez elég gáz... A csávó húz majd gumit, és nem jössz azzal egy következő kérdéssel, hogy "lehetek-e terhes", ugye?
Mert általában ilyenkor derül ki, hogy fogalmatok nincs az emberi szervezet működéséről.
19L
nem értem miért kell lebeszélni a szexről egy 14 éves lányt...ha úgy érzi készen áll rá,akkor készen áll,ezt szerintem nem fogják tudni mások neki megmondani hogy mi korai és mi nem az...lehet valaki szerintem 14 évesen érett a szexre,és 20 évesen is lehet felelőtlen és éretlen,nem számít szerintem ilyen téren a kor...és az első nagy szerelmem nekem is 14-15 évesen volt...
tehát én úgy gondolom nincsen ezzel semmi baj,ha megfelelően védekeztek :) a szaggal meg ne foglalkozz,csak szex előtt és után mosakodj rendesen és nem lesz vele baj :)
tudom hogy korai,de már 3 éve együtt vagyunk meg megbízunk egymásba,természetesen védekezni fogunk :)
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!