Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 21 eves szuz lanyt hogyan...

21 eves szuz lanyt hogyan vizsgal a nogyogyasz?

Figyelt kérdés
Meg szuz vagyok de a szuleim szeretnek ha elmennek nogyogyaszhoz vizsgalatra hogy megtudjak minden rendben mukodik velem. Meg nem voltam fiuval szoval nem tudom hogy zajlik ilyen esetben a vizsgalat..
2015. dec. 22. 19:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogy minden lányt. Nem fog fájni.
2015. dec. 22. 19:40
 2/3 anonim ***** válasza:
A fiuk sem tudjak, ugyhogy valoszinuleg egeszen hasonloan ahogy egy 21 eves nemszuz lanyt.
2015. dec. 22. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Több féleképpen is zajlódhat.

1.Van orvos aki csak hasi ultrahangot végez ekkor,esetleg vérvételre küld.

2.Van aki hüvelyi ultrahangot végez,hüvelybe hosszabb,vékonyabb fejű eszközt felhelyez és monitoron megnézi mit lát,mi van belül.

3.Van aki végbélen keresztül vizsgál,egy ujját a végbélbe teszi,kitapintja.Ez nagyon fiatal lányoknál fordul elő.

4.Van aki szűzekre kifelesztett kacsa segítségével ugyanúgy mint nem szűzeknél vizsgál meg.

(Levetközöl alul,naci,bugyi lekerül,zokni marad.Agyra felfekszel,lábakat a lábtartóra teszed.Jön az orvos egy ujját hüvelyedbe teszi,másik kézzel a hasad végig tapogatja,a méh,petefészek fekvéset tapintja ki.Majd kihúzza az ujját és a szűzekre fejlesztett kacsát a hüvelybe teszi ennek a száját kitudja nyitni,ezzel tágítja ki a hüvely nyilását és egy kis pálcikát a kacsa szájába tesz és megforgatja kenetet mintát vesz,majd kiveszi a pálcikát,kacsát és kész is.Pici vérzés vizsgálat után lehet így tisztasági legyen a bugyiba)

Ha szégyenlős vagy női orvost keres,sokszor privátba jó menni,mert ok hogy 10-12000 ft is lehet a vizsgálat,de akkor csak az orvos lesz bent,csak ő lát vizsgálat során.

Mindenképp közölni kell ha szűz vagy akkor óvatosabb az orvos.

Valamelyik orvos ha alul megvizsgált,megvárja hogy felöltöz alul és megkérhet hogy felül is vetkőzz le hogy a melled megnéze.Én csak (saját)kéréskor találkoztam ezzel.

Első sexuális együttlét után célszerű elmenni.Youtube-on ha freemail címen leregisztrálsz female visit neveken videokat találhatsz a nőgyógyászati vizsgálatokról.

2015. dec. 22. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!