Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van olyan, hogy egy nem szűz...

Van olyan, hogy egy nem szűz nőt szűzkacsával vizsgál a nőgyógyász?

Figyelt kérdés
Itt olvastam, egy kérdésnél...

2015. nov. 18. 14:42
 1/7 anonim válasza:
Persze.
2015. nov. 18. 14:46
 2/7 A kérdező kommentje:
de miért??????????????
2015. nov. 18. 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem pl általában azzal vizsgál, pedig már szültem is. Az oka egyszerű, nagyon félek a nőgyógyászoktól, a vizsgálattól, így rettenetesen szűk vagyok, önkéntelenül összeszűkülök, a sima kacsa nekem kínzás. Spirál felrakásához, levételéhez pl azt használt, nekem fájt. Nem tudom, hogy ez miért akkora dolog, hogy ennyire kiborított. Az orvosomat nem zavarja, tudja, hogy ez van, azt az eszközt veszi elő, nem látom rajta, hogy problémát okozna neki.
2015. nov. 18. 15:13
 4/7 anonim ***** válasza:

De mit vagy úgy oda?

Ugyanolyan, mint a normál csak kisebb. Semmi extra nincs benne. Nem más a formája, nem más rajta semmi.

2015. nov. 18. 15:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem buktam ki, csak azt hittem, hogy valaki annyira fél, hogy kitágul, hogy ezért vizsgáltatja magát így. Vagy fel akar vágni, hogy még három gyerek után se megy fel neki a normál kacsa. Ha valaki ezt rossz néven vette, bocsánat, csak azt hittem ez most "milyen menő már".
2015. nov. 18. 15:58
 6/7 anonim ***** válasza:

"milyen menő már"

Hol vagyunk, az oviban?

Még az elképzelés is abszurd, hogy valaki arra izguljon, hogy milyen méretű vizsgálóeszközt nyomnak fel neki és még ezzel dicsekszik is.

Voltál már egyáltalán nőgyógyásznál? Tudod, hogy milyen kellemes az, ha egy hideg fémvackot beléd dugnak, majd ott még szét is nyitnak?

Mindenki annak örül, ha minél kevesebb kellemetlenséggel, fájdalommal megússza.

De: nem a páciens dönt, hanem a helyzet alapján az orvos.

2015. nov. 18. 16:31
 7/7 anonim ***** válasza:

"fel akar vágni"

Hát bocs, de most megjelent a lelki szemeim előtt, milyen társaság lehet az, ahol azzal vág fel valaki, hogy nem megy fel a kacsa a p*csájába :D :D

2015. nov. 20. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!