Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy szűz nőnél hogyan csinál...

Egy szűz nőnél hogyan csinál a nőgyógyász rákszűrést?

Figyelt kérdés
Most megyek először nőgyógyászhoz majd, és akihez megyek, ő állítólag azt is csinál (azért, mert annyira alapos, ami jó természetesen, de félek ettől). Elvileg kitágítanak, de én ezt nem szeretném... hogyan csinálják ezt egy szűznél? Fáj?

2015. szept. 21. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:

A vizsgalat elott szoluj, hogy szuz vagy, nem fognak kinevetni, csak ovatosabban fog majd veled banni az orvos. Van egy olyan szerkezet hogy kacsa, ez ugy nez ki mint egy kacsacsot ezzel fognak kitagitani ega kicsit hideg lesz.

(Bar en meg nem voltam nogyogyasznal, de ezeket hallottam , illetve olvastam) Sok szerencset, puszi 😘 12\L

2015. szept. 21. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Szolj*
2015. szept. 21. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Kacsacsor*
2015. szept. 21. 16:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Es*
2015. szept. 21. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Van külön kacsa szűzlányoknak. Nekem is csináltak rákszűrést szüzen, de nem volt fájdalmas, sőt kellemetlen sem. Mondjuk nagyon rendes orvosnál voltam, még arra is figyelt, hogy meleg víz alatt meglangyosítsa az eszközt, hogy ne legyen még ez sem kellemetlen. Szólj az orvosnak, hogy még szűz vagy, így még figyelmesebb lesz, és óvatosabb. Bátran kérdezz is, bár valószínűleg magától is mondani fogja, hogy mikor mit csinál és elmagyaráz majd mindent.
2015. szept. 21. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!