Már nem vagyok Szűz és majd el kel menni nőgyógyász hoz hogy fog megvizsgálni előszőr? Még nemvoltam nőgyógyásznál 18 éves vagyok
Figyelt kérdés
Nem szokot megjönni#Nőgyógyász)
2015. aug. 6. 08:24
1/10 anonim válasza:
Endokrinológushoz menj!
A hormonprobléma nem a nőgyógy stakterülete (már ha nem azért nem jön meg, mert terhes vagy).
2/10 anonim válasza:
Nőgyógyászhoz is nyugodtan menj el. Ilyen korban már azért jó, ha tisztában vagy a női ügyekkel, aminek szerves része a nőgyógyászati vizsgálat, akár tetszik, akár nem.
3/10 anonim válasza:
Ősökkel nem tudsz erről beszélni?
4/10 Andizsuzsi válasza:
A nőgyógyászati vizsgálat úgy zajlik, hogy felfekszel egy vizsgálóasztalra hanyatt, a lábaidat terpeszben/hajlítva beteszed egy lábtartóba. Az orvos ujjal felnyúl a hüvelybe, és kitapogatja a belső szerveket. Végezhet UH vizsgálatot is hasfalon és hüvelyen keresztül is. Jó szoknyában menni, mert akkor csak a bugyit kell levenni, nem kell pucér alsótesttel mászkálni a rendelőben. A vizsgálat nem fáj, csak kellemetlen, hogy kitárulkozol egy idegennek.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2015. aug. 6. 08:58
6/10 anonim válasza:
Velem is íhy volt, csak én 17 éves vahyok, és szűz. Felírt Norcplut 5 mg-t, amitől egyszer megjött és kész. Nem véglehes megoldás. Meg túl sok volt nekem a hormontartalma, és 1 hétre olyan rosszul lettem, hogy alig tudtam felkelni az ágyból :/
7/10 anonim válasza:
Feltétlenül női orvoshoz menj első alkalommal. Elötte könnyebb terpeszteni meztelenül mint egy férfi elött.
8/10 anonim válasza:
Én férfi orvosnál voltam, de egyáltalán nem zavart. Meg inkább ő vizsgáljon meg, mint egy nő.
9/10 anonim válasza:
Elég megalázó a szituáció ott meztelenül nagy terpeszben, minek fejelnéd ezt meg még azzal is hogy egy férfi nézeget és nyúl fel neked. A női doktornak csak egy hátrányát említs, én nem tudok. Viszont előnyét azt számtalant. Ős nő, aki fél szavakból is érti problémáid, fájdalmaid, szényenérzeted hiszen ő személyesen is tapasztalja mindezeket amikor páciens lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!