A hüvelyemben van egy kis "ín. " Mi ez?
Tényleg nem tudom jobban megfogalmazni a fenti kérdést, mert ötletem sincs, hogy hogy hívják, mi értelme van, és miért születtem így, és nem tudom, hogy létezik-e olyan nő, akinek ilyen volt a hüvelyében.
Még szűz vagyok, és mindjárt betöltöm a tizenhetet.
Vízparti nyaralásom alatt kénytelen voltam tampont használni, és a tampon a kihúzásnál mindig beleakadt egy kis rugalmas húsdarabba, ami a hüvelyem bemenetelétől kb 2-3 centire van, középen, átlósan.
Eleinte fél órába telt, hogy kioperáljam a tampont, később már belejöttem, nyilván nagyon zavaró, de ettől függetlenül még használhatom.
Legeslegnagyobb félelmem a szüzességem elvesztése. Nem, nem az eszmei értéke miatt.
Hadd ismertessem, behatolásnál a pénisz egyszerűen nem fog tudni bemenni 2-3 centinél beljebb, mert ott van az a vacak középen.
Próbáltam kiszakítani, és ha két ujjammal benyúlok, pont közéjük esik a cucc, és ki tudom hozni. Nyújtottam, húztam, de teljesen elasztikus.
Első szeretkezésnél lehet, hogy megúszom egy óriási üvöltéssel, ha nem kórházba visznek, de az biztos, hogy a hímvessző nem fér el egyik oldalt, kikerülve az inat.
Azt hiszem, nőgyógyászhoz megyek, de iszonyatosan félek.
Nem tudjátok, mivel születtem? Mi ez? (ez nem szűzhártya. Ez a sz*r nem a bemenetelnél van, nem hártya, és nem lehet enyhe behatolással átszakítani.) Kérlek, segítsetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!