Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha eddig sose fájt a tamponhas...

Ha eddig sose fájt a tamponhasználat, most miért jár szúró fájdalmakkal?

Figyelt kérdés

Két hónapja használok csak tampont, átálltam betétről, mert ez nekem kényelmesebb, és higiénikusabb. Eddig is használtam néha tampont, csak nem állandóan. Akkor sem volt gond ezzel, simán felment a normál is. Most azonban eléggé kellemetlen érzés, nagyon szúr felrakásnál és nehezen megy fel. Ráadásul ez MINI tamponnal történt...

A segítségeket előre köszönöm!:)

2015. dec. 15. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Ob-nek van olyan változata, ami silk touch, és ez nagyon könnyen felcsúszik. Szerintem próbáld ki azt is, a sima rendes nekem is nehezebben megy fel. :)

19L

2015. dec. 15. 22:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, lehet, hogy minőségileg gyengébb, mert mikor az Ob ProComfortot használtam akkor sem volt ilyesmi gondom, most a Naturella mini-vel viszont fáj. Köszönöm, most megnyugodtam, hogy ez normális! :)
2015. dec. 15. 22:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy még az jutott eszembe, hogy esetleg kevesebb a vér, és így nem tud rendesen felcsúszni. Vagy ezzel nincs gond?
2015. dec. 15. 22:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem, én elég intenzíven menstruálok, szóval nem ez a gond... Minivel most 2 óránként rohangálok a WC-re.

Köszi szépen a segítséget! :)

2015. dec. 15. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!