Első tamponhasználat. Minden rendben? Sürgős.
Figyelt kérdés
Most raktam fel életemben először Tampont voltak régebben probálkozásaim de nem jött össze... Most felraktam egyet kicsit olyan kellemetlen volt de utána már nem... Az a helyzet hogy felnyomtam ob pro comfort Azthiszem normal méretű Tampont de nem nagyon magasra hanem ugye a tampon meg másfél ujjperc mutató ujjon és azon gondolkodom hogy ez elég??? Vagy tovább kéne? Most nem érzem ülve egyátalan amikor sétálok akkor is csak egy nagyon picit... Ezenkívül nagyon félek hogy bennem marad ugye ez nem lehetséges? A kihuzoszál rendben van szerintem de nagyon félek nyugtassatok meg kérlek. Mélyebbre kellett volna? És ugye nem marad majd bennem? előre is köszönöm 14/L2015. nov. 24. 17:30
1/3 anonim válasza:
Ne aggódj, a kihúzószál nem szokott eltűnni (s akkor is kijönne, ha megtelt és nyomsz :) de ilyen nekem 28 év alatt egyszer sem volt, mindig megvolt a szál).
A mélység akár elég is lehetne, de ha kicsit érzed, akkor valószínűleg egy kicsit kevés...
Első alkalomra inkább minit használj, hisz azt a legkönnyebb felrakni!
Nem lenne szabad érezned semmit, amikor már fent van egy ideje.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ felraktam egy másikat mostmár nem érzem állva sem hogy bármi ott lenne akkor ezek szerint annyi elég?
2015. nov. 24. 17:47
3/3 anonim válasza:
Ha Neked így kényelmes, és nem érzed, akkor elég. Én az egész mutatóujjamat fel szoktam nyomni, de mikor hogy sikerül. A zsinórt húzd előre a két nagyajkad közé, így nem fog eltűnni. :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!