Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon kérdés. Szerintetek...

Tampon kérdés. Szerintetek mennyire ciki? Többi lent

Figyelt kérdés
16/l vagyok, 13 éves korom óta használom a tampont. A tesóm most lesz 13 éves és már többször mondta, hogy szeretné Ő is használni, de nem megy neki. Sok mindent megbeszélünk egymással, többször elmagyaráztam már neki, hogy hogyan csinálja, hogy sikerüljön feltennie. Most nekem épp megvan és tegnap előállt egy fura kéréssel, szeretné, ha megmutatnám neki. Már úgy, hogy megnézné, hogy én hogy csinálom. Nagyon ciki lenne?

2015. dec. 1. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:
mind a 2-en lányok vagytok,szerintem nem ciki :)
2015. dec. 1. 17:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak gondolom, ha végignézi, ahogy én felnyomok egy tampont, attól nem biztos, hogy Ő is meg tudja csinálni.
2015. dec. 1. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ettől nem lesz előrébb.

Fujj. Oldja meg egyedül, ahogy más.

2015. dec. 1. 17:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Ahogy az előző írta , ettől nem lesz előrébb . Egyébként szerintem a tájékoztató elég pontos , megkell találni a hüvelybemenetet.....ennyi
2015. dec. 2. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!