Szerintetek ciki mások előtt tampont cserélni, vagy természetes? Több lenn.16/l
Miért lenne "ciki"? Minden lány menstruál, és bizony senki sem hord egy betétet/tampont 3-7 napon keresztül...
Átázni ciki, nem kicserélni.
Bizony hogy ciki! A fenék törlése is természetes, de remélhetőleg nem más elött teszi még a gátlástalanabbja sem.
Tessék a WC-ben cserélni!
Egyáltalán nem természetes más előtt kicserélni!!!
Kicserélni a wc-ben a wc fölött (felette guggulsz)szokták,hiszen ahogyan kicseréled akár a betétet,tampont a vér ki is cseppenhet,már milyen undorító lenn ha a vér lecseppenne valahivá.
Minden öltözőbe van wc ott szokás ezt kicserélni..
Furák ezek a lányok.
Valahová.
Közös zuhanyzóba,úszodai öltözőben,kolesz zuhanyzójában is van wc ahol ezeket el tudja végezni.
Hát elég nagy paréjság szerintem. Nyilván természetes odaszarni az asztalra is akkor... Meg kezdem érteni, miért természetes az is, hogy csak úgy csomagolás nélkül közszemlére tegyük a használt tampont, betétet is...
Értem én, hogy természetes dolog a mensi, nincs is azzal semmi baj, nem kell tabuként kezelni, de azért valami határt húzzunk már, a fene se kíváncsi mások ilyen jellegű tevékenységére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!