Ti hol vesztek?
Figyelt kérdés
Betéteket ? Tamponokat ? Hány évesen vettetek először ? Nem volt ciki ? Hol vettetek ? Melyik fajtától , melyik termeket ? ( márka név ) a válaszokat előre is koszi ! 11/l2015. aug. 10. 10:16
1/7 anonim válasza:
Mikor hol, helyi kisbolt, tesco,rossmann ez nagyon változó. ob tampont veszek. Mikor elkezdtem menstruálni már én vettem magamnak. Először kicsit kínos volt,de ahogy idősödtem,rájöttem,hogy a pénztárost és a többi vásárlót marhára nem érdekli,hogy mit veszek,mit ahogy engem se ha ők vesznek ilyen terméket.
2/7 anonim válasza:
Általában DM-ben veszem, először 12 évesen vettem egyedül, Nem éreztem cikinek, sokan vettek rajtam kívül és amúgy is ez egy természetes dolog.
Jessa Normal betétet veszek és Jessa tampont.
3/7 anonim válasza:
Én anyukámmal vettem először Always-t, amikor úgy gondoltuk, hogy már hamarosan megjöhet. Nem volt ciki, mert nem én vettem. A suliban is kaptunk mindenféle mintákat, csomagokat. Így mire megjött már fel voltam készülve betéttel. Egy ideig anyukám vettem, hiszen én még gyerek voltam.
Most sima drogériában veszem, Rossmann, Müller. Az Always Sensitive-t szeretem, az nem olyan műanyag borítású, hanem puha. Tamponból pedig az OB pro comfortot szeretem.
Tamponból a normált használom. Először minivel próbálkoztam.
Betétből van 2 méret, plusz éjszakai.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat ! Jöhetnek még ! 😀
2015. aug. 10. 12:18
5/7 anonim válasza:
Először én is az iskolában kapott mintákat használtam el, többféle is volt, de nem emlékszem már az összes nevére. Én akkor (13 évesen) az Always betétekkel voltam közülük a leginkább megelégedve, azóta is azokat használok. Kezdettől fogva megvettem magamnak, abban a boltban, ahol éppen volt és útba esett. Soha nem éreztem cikinek.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. aug. 11. 11:50
7/7 anonim válasza:
Én most a dm-ben vettem, a Jessa aktiv generation nevezetű lila csomagolású betétet. Nem erős a vérzésem, ezért ez a vékonyabb betét nekem tökéletes. Nagyon jó puha borítású betét. Nekem 12 évesen jött meg, nem szóltam otthon, mert nagyon cikinek éreztem. Anyukám betétjét használtam el mindig, ő akkor mindig always-t vett. Aztán kiderült hogy megvan és mindig szóltunk neki tesómmal hogy vegyen ha nem volt otthon. Aztán néhány hónappal később tampont vettem magamnak, az ciki volt nagyon.Az ob-t használtam akkor, szerintem az a legjobb a borítása miatt. De később 1 évig kolis voltam, akkor szóltam anyának hogy vegyen tampont, mert mentek bevásárolni, és vett nekem ob-t, 56 darabosat. Sokáig tampont használtam, végig a gimi alatt, de most betétet használok. Mostmár nem ciki venni, szeretek mindenéle márkát kipróbálni. Van itthon tampon is, néha majd használom, amikor már idegesít a betét. ob van itthon, meg naturella.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!