Menstuációm során nagyon sok vért vesztek. Mit tegyek, hogy csökkentsem a vérzést?
ilyen problémákon nincs mit filózni, meg házi megoldásokat keresni...
egy megoldás:
nőgyógyász!
Nőgyógyász, aki nagy eséllyel fogamzásgátló tablettát vagy gyűrűt fog felírni.
Amúgy veszélyes, ha nagyon vérzel.
Mit jelent a nagyon sok vér? Hány betétet, tampont használsz el reggeltől estig?
Szerintem az orvos nem fog tudni erre mit adni... Fogamzásgátlót meg csak ezért szedni nem szabad.
C vitamin csökkenti a vérzést, azt tudom.
Ó dehogynem, nagyon is szabad emiatt fogamzásgátlót szedni!
Sok olyan nő jár hozzánk rendelésre, akit a hematológiáról küldtek vissza (azon az osztályon is csak ezt az egy megoldást tudják erre javasolni, persze a vastabletta mellett, de az önmagában nem ér sokat, ha ugyanúgy sokat vérzik tovább a páciens), mert az erős menstruációjuk miatt olyannyira vashiányosak, hogy az már veszélyes! Ilyenkor nincs más, minthogy felírjunk neki fogamzásgátlót, semmi mással NEM LEHET csökkenteni a vérveszteséget.
Kb fél év alatt rendbe jön a vasszintjük. Én ezt az utat magam is végigjártam fiatalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!