Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstuációm során nagyon sok...

Menstuációm során nagyon sok vért vesztek. Mit tegyek, hogy csökkentsem a vérzést?

Figyelt kérdés
Valamilyen természetes módszer?

2012. júl. 27. 17:19
 1/5 anonim válasza:

ilyen problémákon nincs mit filózni, meg házi megoldásokat keresni...

egy megoldás:

nőgyógyász!

2012. júl. 27. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Nőgyógyász, aki nagy eséllyel fogamzásgátló tablettát vagy gyűrűt fog felírni.

Amúgy veszélyes, ha nagyon vérzel.

2012. júl. 27. 17:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Mit jelent a nagyon sok vér? Hány betétet, tampont használsz el reggeltől estig?

Szerintem az orvos nem fog tudni erre mit adni... Fogamzásgátlót meg csak ezért szedni nem szabad.

C vitamin csökkenti a vérzést, azt tudom.

2012. júl. 27. 21:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Ó dehogynem, nagyon is szabad emiatt fogamzásgátlót szedni!

Sok olyan nő jár hozzánk rendelésre, akit a hematológiáról küldtek vissza (azon az osztályon is csak ezt az egy megoldást tudják erre javasolni, persze a vastabletta mellett, de az önmagában nem ér sokat, ha ugyanúgy sokat vérzik tovább a páciens), mert az erős menstruációjuk miatt olyannyira vashiányosak, hogy az már veszélyes! Ilyenkor nincs más, minthogy felírjunk neki fogamzásgátlót, semmi mással NEM LEHET csökkenteni a vérveszteséget.

Kb fél év alatt rendbe jön a vasszintjük. Én ezt az utat magam is végigjártam fiatalon.

2012. júl. 27. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Más nem tud semmi biztosat mondani, csak a nőgyógyász!!!
2012. júl. 31. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!