Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, ti bejelentitek...

Lányok, ti bejelentitek otthon, amikor megvan?

Figyelt kérdés
Az a kérdésem, hogy ti el szoktátok otthon (legfőképpen anyukátoknak) mondani hogy éppen megjött? Nekem még csak párszor volt meg idáig, idáig elmondtam mindig. Ti ezt be szoktátok jelenteni, vagy az első néhány alkalom után nem mondjátok már? 14/L

2015. dec. 10. 22:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nálunk sosem volt tabu, mindig megbeszéltük. Nekem nagyon erős csontfájdalmaim voltak mindig az elején, a hasi görcsök lesugároztak a combcsontomba...utáltam. Manapság már nem jön elő szerencsére. Akkor mindig elmentem kutyát sétáltatni, ha már nagyon fájt. A mozgás jót tesz :) Szóval eléggé észrevehető volt. Meg persze a betétvásárlás is a nagy bevásárlás része volt mindig is. Ha mentünk, szóltam, hogy kellene :)
2015. dec. 11. 11:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem, minek jelentsem be? Amikor otthon laktam, sem jelentettem be soha.
2015. dec. 11. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!