Normális, ha akkor van folyásom csak amikor nem vagyok otthon?
Figyelt kérdés
Ha itthon vagyok, viszonylag nyugiban, akkor szinte semmi fehérfolyásom nincs, ha viszont elmegyek itthonról, főleg ha suliban vagyok, rengeteg van. Nem mozgok többet az iskolában sem, mint itthon. Ez mitől lehet?2015. dec. 6. 13:05
1/3 anonim válasza:
Mit viselsz otthon és mit az iskolában?
Otthon lezser, laza viselet, nem szűk bugyival?
Iskola szűk nadrág (esetleg még műszálas is) tangával?
Ha igen, már megvan a válasz.
A szűk viselet, főleg a tanga egészségtelen és felboríthat odalent mindent, a szervezet védekezik a bepállás és a bacik ellen, jobban folysz.
2/3 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan bugyit viselek hétvégén és hétköznapokon is... Néha hétvégén is farmer van rajtam, ugyanúgy, mint suliba. Nem hiszem ezek után, hogy az öltözék lenne a háttérben...
2015. dec. 7. 15:08
3/3 anonim válasza:
Ugyanez nekem csak munkahellyel.
Otthon semmi.
Eljövök dolgozni és ömlik.
:S
Én is ugyanolyan bugyit hordok.
Sokszor már nem is tangát, mert a telibe kényelmesebben elfér a tisztasági betét.
Amit már az év összes napján használnom kell, biztos ami biztos alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!