Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyásznál kapott papírokbó...

Nőgyógyásznál kapott papírokból kiderül, hogy szűz vagyok-e még vagy sem?

Figyelt kérdés
Következő a helyzet: el kell mennem nőgyógyászhoz, de otthon nem tudják, hogy már nem vagyok szűz. Anyukám szeretne elkísérni, mert most megyek majd először, de én nemakarom, hogy megtudja. Úgy tudom, hogy vizsgálatnál kiküldhetem, de az utána kapott papírokból meg fogja tudni?
2010. márc. 20. 20:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mert mondjuk szégyenlős vagyok és számomra baromi kellemetlen lesz a helyzet?
2010. márc. 22. 17:59
 12/12 anonim ***** válasza:

17 évesen miért menne be veled? Inkább hagyd otthon. Vagy ha mindenképpen veled akar menni, jelentkezzetek be mindketten, és mondd meg neki, hogy előbb őt vizsgálja meg a doki, és végig szeretnéd nézni, hogy tudd, mi fog történni utána veled.

Egyébként nálunk ráírják a lapra, ha valaki szűz. Rajta lesz a papíron, hogy 'virgo intacta', és hogy ép szűzhártya, de még az is, hogy hány ujjat fogad be. A másik meg, hogy a szűz lányoknál belső vizsgálatot végbélen keresztül csinálnak, rákszűrés nincs. Mindenképpen kidrül, hogy voltál-e már pasival...

2010. márc. 24. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!