Volt már ugy valaki nőgyógyásznál hogy szűz volt?
A nőgyógyász nem fogja a végbeledet vizsgálni. Azt maximum a sebész, ha aranyered van. :)
Én voltam szűzen vizsgálaton, ugyanúgy megvizsgált, megkérdezte előtte, hogy szűz vagyok-e, és óvatos volt. Nyugodt lehetsz, nem fog ajtóstól a házba rontani.
Igen, elég sokan.
Szerintem ne állíts fel kívánságlistát, azzal rontasz az orvos-beteg kapcsolaton, a végén még jól ki is oszt, ha sokat akadékoskodsz (és teljesen igaza lesz!!!). Viselkedj éretten, intelligensen, bízd magadat a szakértelmére! Gondolhatod, hogy nem te leszel az első szűz paciense! Pontosan tudja, hogy hogyan tud - és kell - megvizsgálni. Te pedig szépen elviseled, mert a te érdeked, hogy kiderüljön, ha valami baj van.
A végbélen keresztül történő vizsgálat benne van a pakliban, pl. ha hátrahajló méhed van, másképp nagyon nehezen és bizonytalanul tudja kitapintani. Ennek nem sok köze van a szüzességhez, engem pl. a terhességem előtt mindig így vizsgáltak, mert erősen hátrahajló méhem volt.
Szóval, fel a fejjel, azt a pár perces vizsgálatot illik elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!