Nőgyógyásznál kapott papírokból kiderül, hogy szűz vagyok-e még vagy sem?
Anyukád nem fog veled bemenni. (Ha még is be akar, akkor mondd meg neki, hogy az orvos előtt is épp elég kellemetlenül érzed magad, nem kell még ő is).
Viszont a nőgyógyász meg fogja kérdezni (ne hazudj neki!!).
Tőlem azt is megkérdezte, mivel védekezek, és csak ez volt rajta a papíron. Tehát olyan nem, hogy szűz vagy sem, csak oda volt írva, h condommal védekezek.
Persze, az orvosnak nyilván megmondom, de ha azt is mondanám, hogy nem, ő akkor is tudná, ha arra kerül sor... Utolsóhoz lenne egy kérdésem: ha rajta van a papíron, hogy mivel védekezel, akkor az azt is elárulja, hogy már nem vagy szűz, vagy tévedek?
Az orvost megkérhetem, hogy ne mondja el, köti a titoktartás. És csak ennyi lesz rajta, hogy tág vagyok-e vagy sem? Vagy hogy van a papíron, ha van?
Hát igen, ha vki védekezik vmivel, akkor nyilván azért teszi, mert nem szűz:D Szóval egyértelmű a dolog:)
De mikor megkérdezi az orvos, akkor mondd meg neki, hogy már nem vagy az, de nem szeretnéd, ha anyukád megtudná:)
De olyanokat, hogy tág a vaginád vagy szűk ilyeneket nem írnak a papírra:D Hány éves vagy?
Utolsó vagyok. Már nem emlékszem pontosan, de első alkalommal kb ezek voltak a papíron (nem tudott megvizsgálni bizonyos okok miatt):
születési dátum, magasság, testsúly, első menzesz időpontja, utolsó menzesz időpontja, védekezés típusa
Amikor már megvizsgált:
hüvely, méh, petefészkek állapota (ezekből szerintem nem derül ki, hogy szűz vagy-e)
Viszont ha csinál rákszűrést, abból is kiderül. (p1 szűz lányokra jellemző, p2 nemi életet élő nőkre)
Köszönöm. Akkor elvileg nem fogja megtudni. 17 vagyok. Lenne még egy kérdésem az utolsó válasz miatt:
Mi van akkor, ha nemtudom mikor jött meg először?
Szia!
Ne nézd már szegény anyádat annyira hülyének! Ha most mész először nőgyógyászhoz, szerinted mit fog gondolni, miért küldöd ki? Nincs túl sok variáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!