19 éves vagyok és még sohasem voltam nőgyógyásznál. Baj ez? Még szűz vagyok.
Ha nincs panasz akkor fölösleges.
Sokan mondják, hogy tanácsos, de tapasztalatból írom (nem csak saját), hogy ha panasz nélkül, szűzen odamész, akkor szépen rád mosolyognak, megveregetik a válladat és hazaküldenek.
20/L
Nem, egyáltalán nem baj. Engem 22 évesen vizsgált meg először nőgyógyász.Szűz lányokat egyébként is csak különleges esetekben (ha tényleg szükséges) vizsgálnak meg, akkor is óvatosan. Akkortól kezdj el nőgyógyászhoz járni, amikor elkezdesz nemi életet élni.
25/L
Csatlakozok az előttem szólókhoz. Elmentem szűzen 20-21 évesen. Mondta a doki, hogy nem tud megvizsgálni, mert ha baj lenne, megtenné, de különösebb ok nélkül nem szeretné elvenni konkrétan fizikailag a szüzességem, még ha az ártatlanságom meg is maradna. Jöjjek vissza, ha kiszakadt a szűzhártyám, vagy ha kell fogamzásgátló.
Visszamentem, 22 voltam, már nem szűz, rutinvizsgálat, kenetvétel méhnyakrák teszthez.
Ja, előtte folyton az volt bennem, hogy elmúltam 16 és nem látott nőgyógy, itt vagyok 18, és nem voltam dokinál, el fogom veszíteni a szüzességem, úgy, hogy nem látott doki... és kiderült, hogy ez így van rendjén, ha nincs bajod, nem indokolja senki a felesleges veszélyt, hogy kiszakíthatja a szűzhártyát. Plusz nem is lát tőle mindent rendesen.
24/L
Nem senki hanem semmi nem indokolja, bocsi...
24/L
Én lassan 30 vagyok, és még soha nem voltam nőgyógyásznál.
29/F
Én 20 vagyok és szintén szűz. A pár hete voltam először nőgyógyásznál, mert nem jött meg.
Kérdezte, hogy egyéb panaszom van-e, mondtam, hogy nincs. Csinált UH-t, meg ujjal felnyúlt a hüvelyembe, és ennyi.
UH-n alaposan megnézett, de a hüvelyemben kb. 10 mp-ig volt, akkor is nagyon óvatos volt. Megkérdezte előtte, hogy szoktam-e tampont használni.
Én is olvastam itt sok válasznál, hogy 20 évesen igenis illik elmenni, még ha szűz vagy, akkor is.
De szerintem sem fog semmit csinálni, ha nincs panaszod és szűzen odaállítasz.
Első vagyok!
Ez érdekes, pedig én azt hallottam, hogy ha szűz vagy és nincsenek panaszaid akkor is el kell menned nőgyógyászhoz.
De ha belegondolok én sem mennék szűzen és panasz nélkűl, csak úgy, mert félnék(még akkor is nehezen venném rá magam, hogy menjek ha kellene:D), de azt hallottam, hogy tanácsos(ezert irtam). De ha ti azt mondjátok, hogy nincs értelme, akkor így van, elvégre nagyobbak vagytok mint én:D És fóleg aki már volt nógyógyásznál többet tud erről a témáról. És ha tévedtem, hogy ezt vagy azt írtam, akkor bocsánat:)
Kedves utolsó!
Semmi gond azzal amit írtál, fent én is írtam, hogy bizonyos korban meg mielőtt szexel az ember, akkor úgy érzi, hogy biztos meg kell előtte nézetni, meg ha már nagy vagy, hogy minden OK-e. Szerintem sokan hiszik ezt, aztán marhanagy lelkierővel elmennek holtra válva a dokihoz, hogy akkor most mi fog történni, és kijönnek úgy, hogy semmi. Biztos sokakat küldenek így el a dokik, sokan tapasztalatból tudjuk.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!