Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? 15/L

Mit tegyek? 15/L

Figyelt kérdés
Lányok! Most jön meg másodszorra (igen, az)... Most hétfő van, szerdán pedig moziba mennék... Nem mondhatom le, mert ez egy premier előtti vetítés... Ráadásul ott van egy csomó celeb!! De hogyan oldhatom meg? Ti mit csináltok, amikor így mentek moziba? Tampont nem használok, és nem is szeretnék... 15/L

2015. nov. 15. 20:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Miért nem? Az a legkényelmesebb ilyen helyzetekre pedig. Attól hogy felhelyezed nem fog Jézus kitagadni, hidd el.
2015. nov. 15. 20:08
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem olyan durva a dolog, szokj hozzá mert elég sokszor lesz még részed benne :D Nem értem az összefüggést mondjuk. Csupaszra kell vetkőzni vagy mi? Máskülönben senki se fog rájönni hogy neked megvan. A statisztikák szerint 4-ből 1 nőnek épp megvan, szóval lesztek ott egy páran abban a teremben :) Ha nem tampon akkor nyilván betét..
2015. nov. 15. 20:09
 3/15 A kérdező kommentje:
De nem szeretném! :D Nem azt mondtam, hogy tiltja a törvény, csak nem akarom... :D
2015. nov. 15. 20:09
 4/15 A kérdező kommentje:
Kedves második! Köszönöm... :) Csak az a kérdésem még, hogy te használtál tampont 14-15 évesen?
2015. nov. 15. 20:11
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Éjszakai betét. Hosszú es vastag. Szünet lesz? Mert akkor még cserélni is tudnál! Meg vigyél magaddal plusz betétet! Ajánlom még: Fekete gatya vmi pulcsi a derekadra. Ennyi
2015. nov. 15. 20:12
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
hasznalj esti betétet!
2015. nov. 15. 20:13
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vok: vagy fekete ruha, szoknya, harisnya.. Fekete alsó
2015. nov. 15. 20:13
 8/15 anonim ***** válasza:
Bocs! Utolsó előtti
2015. nov. 15. 20:14
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

#2. vagyok

Akkoriban kezdtem én is használni, mert mi meg strandra mentünk akkor az egész család és nem akar kihagyni, hát volt izgalom rendesen :D De akkor rájöttem hogy nem para az egész és sokkal kényelmesebb meg higiénikusabb mint a betét, azóta csak azt használom. De ne ott próbáld ki először szerintem :)

2015. nov. 15. 20:17
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért két óra alatt, egyhelyben ülve (amikor eleve kevesebb vér jön ki), életed második menstruációjánál nem fogsz átázni szerintem... Rögtön a film előtt, mikor utoljára elmész pisilni, cserélj betétet, ahogy írják, az éjszakai biztosan jó lesz, ne aggódj... Egyáltalán nem normális, hogy a menstruáció miatt életed összes programjáról le kelljen mondanod.
2015. nov. 15. 20:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!