Mit tegyek? 15/L
Simán mehetsz, nem értem, mi a gond ezzel. Én lovagolni is szoktam, tampont használok. 2 perc alatt megtanulod használni, és sokkal kényelmesebb, nem érzed, hogy ömlik belőled a vér, nem ragad még a feneked és a combod is tőle, nagyobb biztonságétzetet ad. Teszel alá egy tisztasági betétet is, így ha átszivárog egy kicsi, azt felszívja.
19L
Emlékszem,én is így paráztam mndentől.
Mi lesz ha ez lesz,mi van,ha valami történik?! :)
Ne aggódj,ahogyan írták a lányok,húzz valami sötét nadrágot,farmert,tegyél a derekadra is egy pulcsit,olyan laza szerkód lesz.
Az éjszakai sajnos tényleg csak hosszabb,de nem vastagabb.
Én tampont 15 évesen sem használtam,de még most sem,így 19 évesen.
A második napom nekem is nagyon erős,de azért még hála az égnek nem ütött át,rosszabb lenne,ha koncertre mennél,vagy sétára a városba.
Itt vannak szünetek is és egy normális mosdó,simán átcserélheted,vigyél is magaddal egy csere betétet.
Nem lesz semmi gond.
Jaj,én tudom,mikor először megvolt,egész nap csak ülni mertem,nem is mertem mozogni vagy szaladgálni,nehogy elcsússzon a betét :D Rémes volt..:P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!