Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, nők, ti hogy viselitek...

Lányok, nők, ti hogy viselitek a pms-t?

Figyelt kérdés
Pár évvel ezelőtt még nem volt semmi bajom,de kb. az utóbbi 1-1,5 évben valami katasztrófa. A mellfeszülés a legkevesebb,de olyan depresszió jön rám,hogy az elviselhetetlen. Hiába tudom mostmár,hogy mitől van,nagyon nehezen viselem,egyfolytában elsírnám magam,képtelen vagyok pozitívan gondolkodni . Ráadásul iszonyat ronda vagyok (nem csak annak látom),a szemem fölül az orrom felé mintha fel lenne dagadva,a szemem alatt hol piros,hol szürke hol meg olyan mintha el lenne kenődve a festék(pedig nincs). Eszek csokit,hogy javítsak a hangulatomon,de nem sokat segít,a gyümölcs se. Ti hogy vagytok ezzel? Van valami bevált módszeretek? Nagyon hálás vagyok minden segítségért! 22/l

2015. nov. 12. 15:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Pár hónapja szedek magnéziumot, kicsit jobb. Igyekszem meni előtt kerűlni a csokit, cukros ételeket, kávét, mert az is ront rajta.
2015. nov. 12. 15:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is irtó lehangolt vagyok, nem érdekel senki és semmi, legszívesebben fel se kelnék az ágyból mert mindenki idegesít, ha nem foglalkoznak velem, akkor azért, ha meg szólnak hozzám, akkor azért. Borzasztó, kiváltképp mert olyan helyen dolgozom ahol folyton közre kell működnöm a kollégáimmal, szóval nem bújhatok be egy sarokba hogy nyugiban átvészeljem ezeket a napokat.
2015. nov. 24. 14:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon nehezen. Ha vastablettát szedek a pms alatt, az kicsit helyre ránt. Mostanában több cikluson keresztül is azt figyeltem meg, hogy ha az adott hónapban heti 1x futok legalább, és nem eszem édességeket meg műkajákat, akkor pms csak 1-2 napra korlátozódik, és kevésbé intenzív.
2015. dec. 6. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!