Tiniambulancián a doktornő legközelebb bele fog nyúlni a fenekembe, lányok, akinek már csinálták: hogy viselitek ezt lelkileg?
Elmagyarázta, hogy miután megnézett kívülről meg kenetet vett, kicsit följebb emelem majd a csípőm, és úgy csinálok, mintha kakilnék, ő meg bedugja egy ujját a végbelembe, a másikkal meg a hasfalam tapintja ki. Úgy gondolom, ez borzasztó ciki lesz, így szemtől szembe préselni, áááááááá Ti nem szégyelltétek nagyon magatokat??
És még egy kérdés, ne nevessetek ki, de nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy ahogy ott fönt lesz a lábam abban a tartóban, a dokinő meg fogja csiklandozni a talpam :))) ááá tudom, hogy hülyeség, de valamiért kényszeresen ez jár az eszemben, na abbahagyom. KÖSZI ha mondtok vmit.
Szűz lányoknál, ha szűk a szűzhártya nyílása, akkor a végbélen keresztül vizsgálják meg a méhet.
Ne szégyeld magad, túl leszel rajta és megnyugodhatsz, hogy minden rendben van.
Szerencsére nem volt még ilyen vizsgálatban részem, viszont a másik részére írnék valamit. Én bizonyos testtájékokon erősen csiklandós vagyok, ilyen pl. a csípőm hátul, és nemrég sajnos elkapott egy betegség, ami miatt arra a tájékra kaptam injekciót, hála a jó égnek, hogy nem ugrottam meg hirtelen, sajnos nem tehetek erről, olyan rosszul voltam, hogy végig remegtem, lehet, hogy ez kicsit visszafogta a másik ingert.
Minden esetre kitartást, biztos kibírható, ennél rosszabb vizsgálatok is vannak (tükrözés, szerencsére még nem volt benne részem, de tudok olyant, akinek igen).
nem nagyon vészes a dolog, bár nekem szülés után kellett felnyulnia a dokinak, én is azt hittem hogy majd bekakilok, vagy valami ilyesmi, és én is irtó cinknek találtam, de aztán túl voltam rajta és kész, nem volt annyira kellemetlen mint amire számítottam:)
Remélem egy kicsit megnyugtattalak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!