Candida diéta+gluténmentes diéta? Van itt olyan, aki ezt
csinálja? Kenyérsütés?
Figyelt kérdés
Plusz még azt szeretném tudni, hogy ha nem élesztővel kelesztem a kenyeremet akkor mivel? Szódabikarbóna? Kb. 4. hónapja tartom a gluétnmentes diétát de még nincs semmi változás...
Ismertek olyat, hogy Candivac? Használt már valakinek?
2010. márc. 18. 21:10
1/6 anonim válasza:
Tisztázzunk valamit candidás vagy, vagy lisztérzékeny, vagy egyik sem csak te úgy gondolod hogy ezek vannak.
2010. márc. 18. 21:15
2/6 A kérdező kommentje:
Mindkettő! és most 22 éves...
2010. márc. 18. 21:34
3/6 anonim válasza:
Ez a candida-étrend egy nagy kamu...
Kb. AIDS-esnek kellene lenned ahhoz, hogy úgy elszaporodjon az emésztőrendszeredben a Candida, hogy az gondot okozzon. Ez egy marha nagy üzlet, úgyhogy ez a Canida-diéta felejtős.
A gluténmentes, ha lisztérzékeny vagy, az mehet, de arra meg vannak speckó gluténmentes termékek, vedd azt. Jó drága az is, de annak legalább van értelme.
2010. márc. 21. 16:49
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, a gluténmenteset csinálom már pár hónapja. A candidásat pedig szért szerettem volna kipróbálni, mert már többféle gyógyszert is próbáltma, eddig sikertelenül...de ha úgy van, ahogy leírtad, akkor nem sanyargatom magamat...így is kevés kaját eszem. A lisztérzékenységgel ki lettek lőve a kekszek, nasik nagy része, csipszek, kenyér, tészta, sütik...ráadásul a kenyérsütést megtanulni sem volt egyszerű...most még akkor az éllesztő nélkülit....ááá igazad van!
2010. márc. 21. 17:52
5/6 anonim válasza:
Szia! Én is lisztérzékeny vagyok. Amit írtál, nekem egy kicsit furcsa. 4 hónapja tartod a diétát és semmi változás? Szerintem akkor valami gond van. Én úgy fél éve tartom, de már egy hét után sokkal jobban lettem. A kenyérbe pedig teszek élesztőt! Úgy gondolom, hogy sajnos mindent nem lehet kikerülni. Ilyen alapon lecserélhetnénk a vegetát, a sót, a vagdalt húst stb.:S
2010. márc. 22. 09:27
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
Hát december óta tartom de most megint jönnek elő a jelek...napiszinten rosszul vagyok, nagyvécézés sem gördülékeny, afták....2-3 héten belül 4 darab jött ki a számban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!