Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, nektek hogy sikerült...

Lányok, nektek hogy sikerült elfogadni a menstruálást?

Figyelt kérdés
Én konkrétan legszívesebben öngyilkos lennék ezekben a napokban. kb. egy hónapja jött meg, tudom hogy egyszer rendszeres lesz, de jelenleg annyira kiszámíthatatlan. Tegnap jött meg és most először már nagyon sok jött, viszont én nem vagyok hajlandó szárnyas betétet hordani, mert nagyon nem diszkrét. Arról ne is beszéljek, hogy minden 2. szünetben kicserélem, de minden szünetben elmegyek mosdóba mert konkrétan érzem, hogy ha nem "törlöm ki" egy kicsit WCpapírral, akkor átázok. Viszont a barátnőmnek mindig ki kell kísérnie, mert egyik WC-t sem lehet bezárni, és simán bejöhetnek. Kicserélni is egy nagy mutatvány, nem is értem, hogy hogy tudják mások "halkan" kicserélni, de nekem nem nagyon megy...:/ És a legelképesztőbb, hogy az osztályból kb. két csaj van, aki ki szokta az iskolában cserélni. heelp pls :/

2015. nov. 5. 12:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Azért nem vagyok szárnyas betétet hajlandó hordani, mert nem találok "jó méretet" (???) És HATALMAS rám mind. Ami annyit jelent, hogy a kétszer körbeérte a bugyim (és hosszában raktam fel..) Amin nincs szárny, az nagyon vékony és kb. mindig attól parázok hogy beázok.
2015. nov. 8. 15:11
 12/14 anonim ***** válasza:

"Amin nincs szárny, az nagyon vékony és kb. mindig attól parázok hogy beázok."

Egészen véletlenül nem tisztasági betétet találtál egészségügyi helyett? Azok vékonyak, de nem is vérre találták ki őket.

Egyébként milyen kicsi vagy te, hogy ilyen nagy a betét hozzád képest?

155 centi és 40 kiló voltam, amikor először megjött, de nem volt ilyen gondom akkor sem.

2015. nov. 8. 15:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Használj jó minőségűt, pl. a Libresse Roll. Press. Go.
2015. nov. 13. 08:40
 14/14 A kérdező kommentje:
Libresse-t használok.=O :)
2015. nov. 13. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!