Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, nektek hogy sikerült...

Lányok, nektek hogy sikerült elfogadni a menstruálást?

Figyelt kérdés
Én konkrétan legszívesebben öngyilkos lennék ezekben a napokban. kb. egy hónapja jött meg, tudom hogy egyszer rendszeres lesz, de jelenleg annyira kiszámíthatatlan. Tegnap jött meg és most először már nagyon sok jött, viszont én nem vagyok hajlandó szárnyas betétet hordani, mert nagyon nem diszkrét. Arról ne is beszéljek, hogy minden 2. szünetben kicserélem, de minden szünetben elmegyek mosdóba mert konkrétan érzem, hogy ha nem "törlöm ki" egy kicsit WCpapírral, akkor átázok. Viszont a barátnőmnek mindig ki kell kísérnie, mert egyik WC-t sem lehet bezárni, és simán bejöhetnek. Kicserélni is egy nagy mutatvány, nem is értem, hogy hogy tudják mások "halkan" kicserélni, de nekem nem nagyon megy...:/ És a legelképesztőbb, hogy az osztályból kb. két csaj van, aki ki szokta az iskolában cserélni. heelp pls :/

2015. nov. 5. 12:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért baj az, hogy zörög a betét, amikor kicseréled? Talán a fiúvécében cseréled, vagy mi? Sose értettem, mi ciki ezen, mikor az a normális, ha a nők menstruálnak. De ne aggódj, egy-két év múlva rájössz, hogy tök természetes az egész. Persze szeretni nem fogod. Én is utálom, pedig elmúltam 30.
2015. nov. 5. 12:59
 2/14 A kérdező kommentje:

Nem a fiú WC-ben, hanem a fiúk bejönnek a nőibe.:|

És ezek úgy történnek, hogy ez egy viszonylag színvonalas iskola..

2015. nov. 5. 13:01
 3/14 anonim ***** válasza:
Tampon?
2015. nov. 5. 13:05
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor szívassátok meg azokat a fiúkat, akik bejárnak a nőibe. Mondjátok el a többieknek, hogy azok a pasik azért járnak oda, mert túl kicsi a pötsük, hogy beletaláljanak a piszoárba, ezért ülve kell csorgatniuk. Meg egyéb hasonlók, pl. "képzeljétek, a Béla bejött letolt gatyával, és akkora a pötse, hogy nagyítóval kéne nézni / tiszta pattanás a pötse / ferdébb a pötse, mint a pisai ferdetorony - aztán majd csak leszoknak arról, hogy bemászkáljanak hozzátok.
2015. nov. 5. 13:11
 5/14 A kérdező kommentje:

utolsó: Ez nagyon jó :'D

utsóelőtti: az a baj, hogy nem merek tampont használni.:/ félek, hogy valami rosszul csinálok vagy bármi és nem is nagyon értek hozzá:|

2015. nov. 5. 13:24
 6/14 anonim ***** válasza:

De ha se betétet, se tampont nem használsz, akkor mégis mit?

Teljesen természetes folyamat, nincs mit rajta szégyellni. Próbálj hozzászokni, mert legalább 40 évig el kell viselned.

2015. nov. 5. 14:01
 7/14 anonim ***** válasza:

Ez nem elfogadás kérdésre, ez van. természetes dolog, örülj, hogy van ha nem akarsz még gyereket.

én nem szárnyas betétet hordok, hanem simát, kb 4-5 oránként cserélem elso 2-3 napban, szerintem nem vészes, pedig elso nap nekemis rengeteg van. én a tampont nem birtam megszokni, nemvagyunk egyformák. kicserélni meg kb egy pillanat az egész :) túl dramatizálod kicsit, ne stresszelj ezen, az meg hogy meghallják, miért baj? női mosdoban vagy.

2015. nov. 5. 16:51
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha egy rendes szárnyas betétet tennél be, nem lenne ekkora hiszti a mensiből... A tampont egyébként nagyon könnyen megtanulod használni, van a csomagjában egy tájékoztató. Elolvasod, és tudsz mindent.

19L

2015. nov. 5. 22:16
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy lehet ezt ennyire túlspilázni.Ez természetes dolog,senki nem örül neki,de ki lehet bírni azokat a napokat.Nekem 11 évesen jött meg,első 2 êvben sokáig tartott mêg sem csináltam melodrámàt belőle.Rêgen se betêt,se tampon nem volt,csak watta mêgis kibírták.Na ők panaszkodhattak volna.
2015. nov. 6. 19:18
 10/14 anonim válasza:
Nekem tegnap jött meg először nem is fájt a hasam semmi. Nekem is elég kellemetlen ez az egész de majd megszokod. :)
2015. nov. 7. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!