Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem tudom elfogadni az arcom...

Nem tudom elfogadni az arcom :/ mit tehetnék?

Figyelt kérdés
az Arcomon van egy anyajegy... nem kicsi és nem is nagy... de engem nagyon zavar.. mindig ugy kelek fel hogy miylen csunya az ott... kontyba is csak itthon van a hajam mert ugy nem tudom eltakarni .:/ nem értem miért zavar ez engem ennyire...de anyuval erről nem merek beszélni..:/ ugy szeretném levetetni.:/ deee...segítetek..(kicsikorom óta zavar) 14 éves lány
2014. máj. 21. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha leveteted, egy mély lyuk lesz a helyén, ha tényleg nem kicsi az anyajegy. Valószínűleg a heg csúnyább lenne utána. Nagyon sok híres színésznőnek van anyajegy az arcán, fogadd el ezt a különleges ismertetőjelet.
2014. máj. 21. 21:20
 2/2 anonim válasza:
Ha tényleg nagyon zavar, akkor kend át korrektorral, alapozóval. De 14 évesen ne kezdj sminkelni, fogadd meg az első tanácsát. 16-18 évesen meg már vakolhatod magad, ha addigra nem tudod megszokni...
2014. máj. 21. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!