Lehet nem ebbe a témába tartozik de minél több ember segítségére lenne szükségem ugyanis teljesen tanácstalan vagyok. Mit tegyek?
Egy hónapja kiderült, hogy policisztás petefészek szindrómám van ami miatt alig-alig menstruálok. Csináltak labort amiből kiderült, hogy az inzulinom jóval meghaladja a felső határértéket. Szóval azt tanácsolta a nőgyógyászom, hogy ugyebár túlsúlyos vagyok el kell hagynom a cukrot és fehérlisztet de sürgősen ugyanis rövid időn belül kialakulhat nálam a 2-es típusú cukorbetegség. A legnagyobb gondom viszont az, hogy kollégista vagyok.. Hogyan oldjam meg az étel problémát? Középsulis kollégiumban lakom szóval főzni nem tudok viszont csak csupa egészségtelen cukros,lisztes dolgokat kapunk a menzán. Mik azok az ételek amiket ha vasárnap elkészítek csütörtökig nem romlik meg és megmelegítve is jó? Esetleg amit nyersen lehet fogyasztani? Nagyon szeretnék fogyni legalább 15-20 kilót. Tudom, hogy nagyon nehéz lesz de mindent meg fogok tenni mert szeretnék majd kisbabát és egészségesen élni..
17/L ja és 170 cm vagyok és 85kg
Reggelire egyél:zabpelyhet.Ezt én úgy szoktam,h 2 dl tejet jól megmelegítek teszek bele 2 ek. zabpelyhet és darált len magot,majd lefedem,hogy megpuhuljon.olyan lesz mint a tejbe rizs.
Egyél sok zöldség levest(borsó,bab,húsleves,gomba),túrót,kőrözöttet,halat,hal konzervet.(tejföl helyett joghurtot keverj a kőrözöttbe)
Rizs helyett lehet főzni árpa gyöngyöt is,ebbe kell reszelni hagymát úgy átpirítani és nagyon finom lesz.
Kedves kilences, felhívom figyelmed, hogy nem csak merev, dogmatikus akadémikus orvostudomány létezik, hanem alternatív gyógyászat is. Tehát kéretik toleránsan viseltetni a másfajta, szintén kísérletekre és tapasztalatokra épített erdmények iránt is.
Nem azt állítom, hogy minden nézete, gyakorlata hibás az akadémikus orvostudományak, de bizonyított tény, hogy fentről manipulált, súlyoan ártó dogmák alkotják a javarészét az orvosi egyetemek tananyagának!
Ahogyan más iskolai tananyagok java részéről is elmondható el, az ált.isk. tananyagoktól az egyetemi tananyagok java részéig.
Nem csak a történelem, de az összes tudomány ág, pl a fizika tudománya is súlyosan hamisított, legalább 75%-ban, a maradék részben meg jellemzi a fizikát számos féligazság, és csak kis része állja meg a helyét, magyarázatokkal, tényekkel együtt.
Lehetne sorolni a biológiától, földrajztól kezdve minden lényeges tantárgyat, tudományágat is. Nagyrészt manipuláltak, torzak, szándékosan hamísítottak.
A néptömegeket az oktatáson és a tévén, médiákon át erősen manipulálja a hatalom. Így az egyetemi tan anyagokat is.
Óriási biznisz, hatalmas pénzek múlanak ezen, főleg az orvostudomány, gyógyszeripar részéről (legális kábítószer kereskedelem).
Ennek a páciensek isszák meg a levél, az esetek nagy részére jellemző sajnos.
A legtöbb orvos öntudatlanul árt, mert hisz a tudomány nevű vallásban, a manipulált egyetemi tananyagban, vakon. Kisebb részük tudatában van ennek ártó mivoltával és visszaál evvel tudatosan.
CSUAPÁN TÜNETKEZELÉS folyik az orvostudomány részéről, java részben ártóak a szereik (kémiai szerek, főleg).
A sebészet, fogászat alkamazásainak jó része viszont hasznos, ezek félig-meddig kivételt képeznek, még a szereik is elfogadhatóak, mert fádajlomcsillapításra, altatásra adott esetben szükség van, persze mértékkel. Azért lettek kivételek, mert ezek túlságosan kézzelfogható tevékenységek, nehéz ezeket manpipulálni, túl fetűnő volna. De kis részt ezeket is manipulálták, mármint a módszereiket, tehát ott is vannak hibák, pl évtizedeken át az amalgám tömések kötelező használata is szándékos IMMUN RENDSZER GYENGÍTÉS, stb.
Az is bebizonyították már a gyakorlatban egyes természetgyógyászok, hogy teljesen felesleges a cukorbetegeknek injekciózni magukat, ez is biznisz okán terjedt el a gyakorlatban, ami szomorú tény, mivel az inzulin injekció többet árt hosszútávon, mint használ. CSAK TÜNETKEZEL EZ IS, mint általában az akadémikus orvoslás legtöbb gyógymódja. A szervezetnek (és léleknek) azonban hosszú távon ártalmas az akadémikus orvoslási módszerek döntő hányada. Persze az élet minden területén előfordulnak csalások, de én a valódi alter tudományokkal hasonlítottam össze.
Léteznek a szokványos, akadámikus orvosláson túl másfajta, ám de alapvetően és hosszútávon működő, szelídebb alternatív módszerek is.
A hosszan író, vegi beíró voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!