Mennyi idö alatt szárad ki egy 14 év körüli ember, ha nem iszik enni is csak sót eszik hogy minél hamarabb kiszáradjon?
Igen rossz öngyilkossági mód!
A környezetétől függ a sivatagban reggeltől másnap reggelre akár, havas hidegben előbb fagysz meg!
Magyarországon én 3 napig nem ettem nem ittam mert nem kívántam akár embertől függően minimum 4 nap de csak azért mert eszik sót nélküle lehet kevesebb lenne és max 7 nap csak mert eszik sót ez is só nélkül kevesebb!
Az infúzió sós víz!
Ha rengeteget mozog eddz akkor lehet csökkenteni a kiszáradást de mivel eszik így elhagyható a víz ha gyümölcs van az étrendben! Étcsokival-tortabevonóval lehet stabilizálni a székletet hogy kevesebb vizet veszítsen! De ha mechanikai sérülés éri akkor 1dl/perc is lehet a száradás ez 3l halált okozz! (Vérveszteség)
Az az ember nézzen magába több esze is lehet a vizek országában mert 3 óra alatt víz közelébe ér az ország bármely részéről bárhova!
A kérdésedre választ adtam és most jön a hegyibeszéd!
Ne akard kiszárítani magad mert nagy dolgokra vagy hivatott! Gondolj bele ha vizet vinnél magaddal és megszöknél- akkor keresne e az akinek kellesz?
Este hideg van takarót a táskába reklámszatyorba!
Ha gondod van a szüleiddel menj be a rendőrségre és kérj segítséget de mond el az igazat és ha tényleg sanyarú a sorsod egy hét múlva akár az új számítógépeden nézheted a PS-edre a játékokat egy finom ebéd után!
Mert a mai jogrendszer ezt teszi lehetővé! Aztán foci a kertben és este közös tv!
Ha tanács kell privátban tegyed!
Köszönöm a választ!
Nincs sanyarú sorsom, bennem van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!