Szerintetek meddig nő a lábam? Mekkora lábméretre számíthatok, ha.
Figyelt kérdés
13 éves, nyolcadikos lány vagyok, a testmagasságom-, bár ez nem feltétlenül fontos,- 166 centi, a jelenlegi lábméretem 37-es, sosem éltem ,,nagy lábon", de nem is olyan kicsikén sem. A viszonyítási alapok: ahányadikos voltam, (pl. Hatodikban 36-os lábam volt, hetedikben 37-es) akkora volt az utolsó számjegye a lábméretemnek. Ha értitek! :) na most a tavalyi tornacipőmet használtam egy hónapig, ami nyolcas, de nagy volt, és nagy most is a lábamra, és a tavalyi bakancsom (fhuu, egy vagy két k a bakancs? Elfelejtettem, ezért bocsi!) 37-es és nagy volt a lábamra akkor, meg most felpróbáltam, és ugyanaz az eredmény. A 37-es cipők jók a lábamra, meg a nyolcasok is. Végül anyukámnak 37-es lába van, női rokonaimnak pedig 38, az egyiknek van 39-es. Válaszotokat és azt az időt amit rám és a kis hülye kérdésemre szántatok, KÖSZI! :)2015. okt. 20. 21:22
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez egyénfüggő,nekem 4.-ben megállt 38-asnál,de magasságra nőttem 15 cm-t(most vagyok kb 164-165.
Nálunk minden nőrokonnak 36-os,vagy 38-as a lába.
2/6 anonim válasza:
Nem szamit, melyik rokonodnak hanyas laba van. Neked is cipofuggo, mint sokaknak. 7/8as a labad ezek szerint. Enyem 8/9es, mar 13 eves korom ota.
3/6 anonim válasza:
Ha már nem nősz tovább magasságra akkor a lábad növekedése is abba marad. Az én lábméretem kb 15 éves korom óta nem változott.
Azóta 7/8-as cipőket hordok. A cipők méretezése pedig márkától és fazontól függően eltérő lehet így rengetegen hordanak 2 méretet (mint már írták is).
Ha pedig valaki magassarkút hord akkor jobban kiütközik a különbség, abból szinte mindig a kisebb a jó.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi nektek! :)
2015. okt. 20. 23:11
5/6 anonim válasza:
Nekem 13 évesen befejeződött a lábam növekedése. 37-es lábam volt, és felnőtten is ekkora maradt.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszike!
2015. okt. 21. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!