Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki volt már hasonló menstruáci...

Ki volt már hasonló menstruációs káoszban? Ha volt akkor írjon, hogy mire számíthatok! A többi lent!

Figyelt kérdés
25 éves vagyok férjezett nincs gyerekünk de nagyon szeretnénk mind ketten. Májusban kezdődőt ez az egész káosz a menstruációmban. Májusban 2 hétig véreztem, júniusban teljes 1 hónapig aztán júliusban 2 hét pár nap szabad de utána egyből megint vérzés augusztusban megint 1 hónapig most szeptember elején megjött tartott 9 napig de, 15-én újból megjött ma van 3 napja már ki vagyok idegileg mert a doki nem lát semit. Ha megvizsgál akkor azt mondja nem lát semit hát ha edtől rosszab lesz akkor hívjam de, edtől kell rosszab? Mindig sok a vérzés és darabos most mit tegyek kérlek benneteket segítsetek valami betegség ál e mőgőt vagy mi. Előre is köszönöm!

2015. szept. 17. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Majus ota abszurd verzesed van es az orvosod vak.

Talan fel kene keresni mast? Attol hogy o nem lat semmit, a tuneteid arra utalnak, hogy valami qrvara nincs rendben!!

Huzzal nagyon gyorsan masik orvoshoz, sot mindjart 2 orvoshoz, hogy legyen masodik, harmadik velemeny is. Ha kell ulj fel a vonatra es menj el Pest legjobb szakemberehez, de ne viccelj hogy csak kuzdesz es nincs megoldas?!

En mar a falat levakartam volna, ha honapok ota verzek es az orvos azt mondja nem lat semmit.

2015. szept. 18. 00:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is voltam és vagyok hasonló cipőben. Nekem januárban kezdődött, két hónapig véreztem, semmi okát nem találták. Végül, nem szívesen, de csinált a dokim egy küretet, aminek az eredménye szinten negatív lett, így az okára nem jöttek rá, de legalább elállt a vérzésem. Én ugyan csak egy dokinál voltam, de mivel ő nem jött rá az okára és a műtétet szerette volna elkerülni, mivel én is csak 25 vagyok, így konzultált több kollégájával is, megkért másokat is, hogy vizsgáljanak meg, nézzék meg a leleteim. Az eredmény, hogy végül született három totál ellentétes vélemény. Az egyik szerint tuti rákos voltam, és már rég meg kellett volna műteni, hülyék vagyunk a dokival, hogy eddig húztuk, de majd meglátjuk, ha a szövettan öt igazolja, habár semmi elváltozást nem látott, ami erre utalna. A másik doki szerint várjunk még, próbáljuk meg még egyszer a hormontablettákat, mert ilyen fiatalon végzetes bűn lenne műteni, habár szerinte is minden leletem negatív. És középen állt az én dokim a véleményével, aki szerint túl sokat már nem kellene várni a műtéttel, de ő azt mondta, hogy szerinte nincs rosszindulatú elváltozás. Én meg zokogtam, hogy akkor mi legyen. Mi van, ha rákos vagyok, és már késő lesz, vagy mi van, ha engedem a műtétet, és átszúrja a méhem a doki,és nem lehet gyerekem többet. Végül hosszas beszelgetss után a műtét mellett döntöttünk, és átbeszéltük, hogy előtte este nem iszik, nem nőzik, de sokat alszik a dokim, mint a focisták a meccsek előtt. A műtéttel nem is volt baj, el is állt utána a vérzés.

Most két hónapja megint vérzek, most megint várunk, jövő hétig kaptam haladékot q dokimtól, hogy elálljon magától. Most se lát senki, semmi eltérést, de a műtét megint nem túl vonzó lehetőség, így türelemre intett a dokim, meg nyomatékosan megkért,.hogy menjek el táppenzre, mert rosszul nézek ki már nagyon.

Hormonokat néztek neked? Nekem abban sem lát eltérést az endokrinologus sem, mert már nála is jártam. Én a helyedben felkeresnék másik nőgyógyászt és elmennék endokrinologushoz is. Jah és szedj vasat, mert könnyen lehetsz vérszegény.

Kitartást!

2015. szept. 18. 08:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha idősebb lennél okozhat ilyen tüneteket mióma, de az 35 felett szokott lenni. Dokim hüvelyi UH-n látta és meg is gyógyított (kivette).
2015. szept. 18. 08:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Én már annyi mindenen voltam! Edokrinologusnál is voltam néztek hormont, rákszűrés, hüvely ultrahangot is egyszóval mindent és semi! Voltam Pesten egy nagyon jó de kur..va drága magán kórházba de, ott mindent megint meg kellet csinálni mert hogy az a jó amit ők készítenek én mondtam nekik oké csak csináljanak valamit csakhogy egy vérvizsgálat több mint 70000 Ft volt az endokrinologus beszélgetés 20000 Ft és akkor sorolhatnám az összegeket. Valamennyire el tudtam menni amit a pénztálcánk meg engedet csak hogy a végeredményém semi nagyon ideges voltam! A dokim azt mondja hogy lehet a stressz okoza. De erősen gondolkozik a műtéten de én félek mert szeretnék babát és már annyi negatívat halottam ezzel a műtéttel kapcsolatban. 😢😢😢
2015. szept. 19. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!