Ki volt már hasonló menstruációs káoszban? Ha volt akkor írjon, hogy mire számíthatok! A többi lent!
Majus ota abszurd verzesed van es az orvosod vak.
Talan fel kene keresni mast? Attol hogy o nem lat semmit, a tuneteid arra utalnak, hogy valami qrvara nincs rendben!!
Huzzal nagyon gyorsan masik orvoshoz, sot mindjart 2 orvoshoz, hogy legyen masodik, harmadik velemeny is. Ha kell ulj fel a vonatra es menj el Pest legjobb szakemberehez, de ne viccelj hogy csak kuzdesz es nincs megoldas?!
En mar a falat levakartam volna, ha honapok ota verzek es az orvos azt mondja nem lat semmit.
Én is voltam és vagyok hasonló cipőben. Nekem januárban kezdődött, két hónapig véreztem, semmi okát nem találták. Végül, nem szívesen, de csinált a dokim egy küretet, aminek az eredménye szinten negatív lett, így az okára nem jöttek rá, de legalább elállt a vérzésem. Én ugyan csak egy dokinál voltam, de mivel ő nem jött rá az okára és a műtétet szerette volna elkerülni, mivel én is csak 25 vagyok, így konzultált több kollégájával is, megkért másokat is, hogy vizsgáljanak meg, nézzék meg a leleteim. Az eredmény, hogy végül született három totál ellentétes vélemény. Az egyik szerint tuti rákos voltam, és már rég meg kellett volna műteni, hülyék vagyunk a dokival, hogy eddig húztuk, de majd meglátjuk, ha a szövettan öt igazolja, habár semmi elváltozást nem látott, ami erre utalna. A másik doki szerint várjunk még, próbáljuk meg még egyszer a hormontablettákat, mert ilyen fiatalon végzetes bűn lenne műteni, habár szerinte is minden leletem negatív. És középen állt az én dokim a véleményével, aki szerint túl sokat már nem kellene várni a műtéttel, de ő azt mondta, hogy szerinte nincs rosszindulatú elváltozás. Én meg zokogtam, hogy akkor mi legyen. Mi van, ha rákos vagyok, és már késő lesz, vagy mi van, ha engedem a műtétet, és átszúrja a méhem a doki,és nem lehet gyerekem többet. Végül hosszas beszelgetss után a műtét mellett döntöttünk, és átbeszéltük, hogy előtte este nem iszik, nem nőzik, de sokat alszik a dokim, mint a focisták a meccsek előtt. A műtéttel nem is volt baj, el is állt utána a vérzés.
Most két hónapja megint vérzek, most megint várunk, jövő hétig kaptam haladékot q dokimtól, hogy elálljon magától. Most se lát senki, semmi eltérést, de a műtét megint nem túl vonzó lehetőség, így türelemre intett a dokim, meg nyomatékosan megkért,.hogy menjek el táppenzre, mert rosszul nézek ki már nagyon.
Hormonokat néztek neked? Nekem abban sem lát eltérést az endokrinologus sem, mert már nála is jártam. Én a helyedben felkeresnék másik nőgyógyászt és elmennék endokrinologushoz is. Jah és szedj vasat, mert könnyen lehetsz vérszegény.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!