Számíthatok csak menstruációra?
Peteérés után 3-4-5 nappal kezdődtek a tüneteim. A mellem iszonyúan érzékeny, és néha fáj a mellbimbóm is. Kicsit hisztis vagyok. Reggel 36, délután pedig 37 fokos a hőmérsékletem, továbbá mensi érzetet/mensi szerű görcsölgetéseket érzek. A mellem fáj a legjobban. Általában ilyenkor mindig érzékeny, és nagyon megduzzad, de most a mellbimbóm is fáj. A menstruációmnak 1 hét múlva kell megjönnie. Kicsit brteg is vagyok, köhögök, kapar a torkom, hőrmelkedésem is volt.
Ezek lehetnek csak menstruációs jelek? Annyi terhességes topikot olvastam már, hogy gondoltam felteszem a kérdést. Köszönöm a normális, indokolt válaszokat! :) 16/L
Beteg is vagy és mindjárt megkell jönnie, plusz ráparázol a terhes vagyok-e kérdésre.
Nem olyan könnyű teherbe esni, 99,9% hogy megfog jönni, akkor amikor kell (esetleg pár nap késéssel, köszönhetően a megfázásnak és az aggódásnak) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!