Számíthatok a menstruációra 1-2 év múlva?
11/L vagyok és már megjelentek rajtam azok a dolgok, amikor már bizonyára nem kell sokáig várnom a menstruációra.10 éves korom óta nő a mellem, és egyszer mintha fehér, nyálkás izét láttam volna a bugyimon wc - zés közben.Ez a fehér cucc, csak egy csepp volt, utána soha nem jelent meg.Már ott is szőrösödöm, de a hónom alján semmi.Az osztályomban 2-3 lánynak jött meg.Nem várom, de szeretnék felkészülni rá, mert ha épp nagy esemény lesz (osztály kirándulás), akkor jajj...Azt mondják, hogy a ducibbaknak előbb, a vékonyaknak később jön meg (valami ilyesmit hallottam).Ez az osztályban fordítva van, a vékonyaknak jött meg legelőször.Én nem vagyok duci, inkább az átlag kategória.Vigyek betétet osztály kirándulásra vagy inkább még hagyjam? Esetleg lehet, hogy csak 1-2 év múlva lesz meg és kár paráznom? És mindig nézzem meg, hogy látom - e fehér folyást? Ja, és még egy érdekes eset. (Bocsi, ha hosszú :()A bugyimon egy száraz, kaparható, hófehér csíkot látam.Ez a csík széles volt.És ilyen kaparható - poros állagú.Ez mi volt?
Köszönöm a normális válaszokat! (:
A tünetek nem jelentenek semmit. Bár a nagykönyvben meg van írva, a kivételek szinte törvényszerűek. Nekem pl nem volt fehérfolyásom se, úgy jött meg. De ismertem olyat akinek 9 évesen jött meg. Nem lehet ezt így megjósolni.
Egyik reggel, csak mindenféle előjel nélkül megjött.
Éppen ezért ha te úgy érzed, szükséges lehet, akkor mindenképpen vigyél magaddal, akár iskolába is pár darab betétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!