Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Számíthatok a menstruációra...

Számíthatok a menstruációra 1-2 év múlva?

Figyelt kérdés

11/L vagyok és már megjelentek rajtam azok a dolgok, amikor már bizonyára nem kell sokáig várnom a menstruációra.10 éves korom óta nő a mellem, és egyszer mintha fehér, nyálkás izét láttam volna a bugyimon wc - zés közben.Ez a fehér cucc, csak egy csepp volt, utána soha nem jelent meg.Már ott is szőrösödöm, de a hónom alján semmi.Az osztályomban 2-3 lánynak jött meg.Nem várom, de szeretnék felkészülni rá, mert ha épp nagy esemény lesz (osztály kirándulás), akkor jajj...Azt mondják, hogy a ducibbaknak előbb, a vékonyaknak később jön meg (valami ilyesmit hallottam).Ez az osztályban fordítva van, a vékonyaknak jött meg legelőször.Én nem vagyok duci, inkább az átlag kategória.Vigyek betétet osztály kirándulásra vagy inkább még hagyjam? Esetleg lehet, hogy csak 1-2 év múlva lesz meg és kár paráznom? És mindig nézzem meg, hogy látom - e fehér folyást? Ja, és még egy érdekes eset. (Bocsi, ha hosszú :()A bugyimon egy száraz, kaparható, hófehér csíkot látam.Ez a csík széles volt.És ilyen kaparható - poros állagú.Ez mi volt?

Köszönöm a normális válaszokat! (:

2012. máj. 19. 13:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igazából ez csak orvosi vizsgálat után derül ki.
2012. máj. 19. 13:40
 12/17 A kérdező kommentje:
Okk.Akkor köszönöm mindenkinek.Ja, és az igaz, hogy a duciknak előbb jön meg? Mert ahogy írtam, az osztályunkban ez fordítva van.
2012. máj. 19. 13:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is hallottam ilyet, hogy a ducibbak előbb kezdenek menstruálni. Hogy igaz-e azt nem tudom.
2012. máj. 19. 13:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Az én osztályomban úgy van, a ducibbaknak jött meg előbb.
2012. máj. 19. 15:49
 15/17 Agnetha válasza:

Kedves 11 éves!

Ne siettesd annyira a menstruációd, lesz még részed benne bőven.Addig örülj, míg nincs vele gondod,egyébként ,mielőtt megjön a lányoknak legeslegelőször,nagyon gyakran szokott fájni a fejük,igen intenzíven.Ne úgy képzeld az elsőt, hogy elönt a vér, ez nem jellemző.Azért Anyukáddal üljetek le és bátran kérdezz, nincs ebben semmi olyasmi, amiért "égned" kéne.Anyu majd elmond mindent, amire kíváncsi vagy.Sok sikert az életben!Üdv:Agnetha

2012. jún. 10. 13:11
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Anyukámmal már beszéltem, és már rendszeresen van fehérfolyásom.Erre kaptam egy csomag tisztasági betétet.Anyumnak 14 évesen jött meg, remélem nekem előbb.Én a 12 éves kornak örülnék leginkább.Várom, nem tagadom, de ez szerintem normális...A hónom alján halvány, kicsi szőrszálak vannak, jól megkell nézni, hogy láthassam.

2012. jún. 10. 17:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem baj ha várod a menstruációt, mert ez a világ legtermészetesebb dolga, és nem mindenkit visel meg.
2012. jún. 10. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!