Mire számíthatok az L-Thyroxin szedése mellett? Fogyhatok, mert nagyon meghíztam a pajzsmirigy alulműködés miatt?
Nem tudom hogy a pajzsmirigy alulműködés mennyire női probléma, de egyértelmű, hogy a szülés óta megváltozott egy csomó minden.
Volt, hogy előtte túlműködésre szedtem gyógyszert és probléma nélkül tartottam a 68-70 kg-ot és bármikor leadtam 5-6 kilót volt hogy többet is. Szülés alatt felszedtem 25 kg-ot amiből megmaradt 15 :(
Rengeteget mozgok a gyerek mellet szénhidrátot, cukrot édességet alig eszek,több diétát elkezdtem és semmi. Volt hogy pihizős időszak után híztam. Tehát csak akkor nem hízok, ha diétázom. Rosszul érzem magam, a pajzsmirigy alulműködés összes tünetét megfigyeltem. Nem sorolom, a tsh-m is magas. Ma írták fel a em tudom hogy a pajzsmirigy alulműködés mennyire női probléma, de egyértelmű, hogy a szülés óta megváltozott egy csomó minden.
Volt, hogy előtte túlműködésre szedtem gyógyszert és probléma nélkül tartottam a 68-70 kg-ot és bármikor leadtam 5-6 kilót volt hogy többet is. Szülés alatt felszedtem 25 kg-ot amiből megmaradt 15 :(
Rengeteget mozgok a gyerek mellet szénhidrátot, cukrot édességet alig eszek,több diétát elkezdtem és semmi. Volt hogy pihizős időszak után híztam. Tehát csak akkor nem hízok, ha diétázom. Rosszul érzem magam, a pajzsmirigy alulműködés összes tünetét megfigyeltem. Nem sorolom, a tsh-m is magas, a koleszterinem, meg a billirubinom. Tehát a kicsi agyammal azt vettem le, hogy raktározza a testem a zsírt. Kedves sorstársaim, írjatok pár megnyugtatò sort!
szija:) Sztem ne aggodj én 2 éves krom ota vagyok pajzsmirigy beteg és 7 éves kromban meg mütöttek most 15 vagyok:)Háát amig meg volt nagyobbodva, nagyon sovány voltam és most alulmüködik de még most is egy kicsit sovány vagyok, bár más normálisnak mondhato:)Nemhinném, hogy amiatt hízol bár ez változo lehet:) Nekem mindenesetre, csak annyi a bajom, hogy még nem jött meg a menzeszem:| Szted megfog?
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!