Holnap megyek hasi uh-ra, mire számíthatok?
Figyelt kérdés
soha nem voltam még és eléggé parázok mindenféle vizsgálat előtt...egyébként pco gyanú miatt kell mennem. minden tanácsot várok. előtte éves/ivás..?2015. aug. 30. 21:08
1/4 anonim válasza:
Hasi UH nem egy különös vizsgálat, hiszen kívülről történik. Enni, inni lehet. Arra figyelj, hogy ne kelljen pisilned, mert akkor kellemetlen lehet, ha piszkálják a pocakod. Egyébként húzogatják rajta a UH fejét, nem tudom, mi a neve pontosan :) előtte bekenik valami trugyival. Levetkőzni sem kell, csak a felsőt felhúzod, az alsót letolod.
Csak a hüvelyi UH kellemetlen, ez nem.
2/4 anonim válasza:
Ehetsz előtte nyugodtan, az ultrahang teljesen veszélytelen, fájdalmatlan, külső vizsgálat.Lefekszel, a doki letapogatja a hasad az ultrahangos eszközzel és kész, közben figyeli mit mutat a képernyő, még lehet hogy te is láthatod.Én mikor sima ultrahangon voltam (ne terhes) akkor is láthattam én is amit ő néha magyarázta is-..
3/4 anonim válasza:
Enni nem lehet előző éjféltől a vizsgálatig, csak inni szmentes dolgot.
Nekem legalábbis így volt az uh.
Egyébként semmi extra, letolod a gatyád, meg a bugyidat hajtod alhasig, póló mellkasig fel. Lekennek zselével - ez hideg és csikizős -, aztán végignéznek a fejjel.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ :))
2015. szept. 1. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!