Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ilyen esetben ti mennétek...

Ilyen esetben ti mennétek nőgyógyászhoz menstruációkor?

Figyelt kérdés

Pont azért jelentkeztem be 3 héttel ezelőtt, mert akkor elmaradt a menstruációm. És azt hittem, hogy most is elfog, viszont pont ma reggel megjött. Este 6ra megyek. Előtte zuhanyzok,stb.

Viszont szeretnék hüvelygyűrűt, mert a többi fogamzásgátló módszer nem vált be (mármint az óvszert útálom, tablettától pedig sok mellékhatás volt, próbáltam kb. 5 félét, és mikor az utolsót felírta, azt mondta, ha ez se, akkor a gyűrű). És azt olvastam, hogy ezt neki kell megmutatnia (??), hogy hogy kell felhelyezni.

Plusz nagyon görcsölök menstruációkor, rosszul is szoktam lenni, ami a munkahelyemen nem megoldott, hiába a táppénz, ennyire nem mehetek...havonta 3-4 napra.. Mert ilyenkor szédülök, alig állok a lábamon, kijön belőlem minden, mármint hányás-hasmenés is van, meg ugye görcsölök iszonyatosan...emiatt azért csak nem kéne lemondani a nőgyógyászt ugye? Mert rákszűrést nem fog csinálni, az már volt pár hónapja. Majd jövőre kell csak.

2015. okt. 20. 11:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Odalent minden rendben van? Úgy értem, hogy nincs fertőzésed, hüvelyflórád rendben van? Nem ártana egy hüvelykenet tenyésztés. És így van, létezik hipoallergén óvszer is.
2015. okt. 20. 14:35
 12/12 A kérdező kommentje:

:O nem is hallottam még ilyen óvszerről, köszi!!!!

Egyébként kb. 4 hónapja voltam rákszűrésen, akkor vett kenetet is a doktorúr, hogy megnézzük, minden oké-e, meg vagy 3féleképpen megvizsgált odabent, még kamera is járt bennem:D Vagyis olyan ultrahang, ami belülről mutatja a dolgokat.

De minden rendben volt, csak nagyon érzékeny a hüvelyem azt mondta..jó dokinak mondják amúgy, azért is mentem hozzá, mert ha az anyagiakat leszámítjuk, nem találtam róla rossz véleményt. Másról pedig annál többet.

2015. okt. 20. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!