Ilyen esetben ti mennétek nőgyógyászhoz menstruációkor?
Pont azért jelentkeztem be 3 héttel ezelőtt, mert akkor elmaradt a menstruációm. És azt hittem, hogy most is elfog, viszont pont ma reggel megjött. Este 6ra megyek. Előtte zuhanyzok,stb.
Viszont szeretnék hüvelygyűrűt, mert a többi fogamzásgátló módszer nem vált be (mármint az óvszert útálom, tablettától pedig sok mellékhatás volt, próbáltam kb. 5 félét, és mikor az utolsót felírta, azt mondta, ha ez se, akkor a gyűrű). És azt olvastam, hogy ezt neki kell megmutatnia (??), hogy hogy kell felhelyezni.
Plusz nagyon görcsölök menstruációkor, rosszul is szoktam lenni, ami a munkahelyemen nem megoldott, hiába a táppénz, ennyire nem mehetek...havonta 3-4 napra.. Mert ilyenkor szédülök, alig állok a lábamon, kijön belőlem minden, mármint hányás-hasmenés is van, meg ugye görcsölök iszonyatosan...emiatt azért csak nem kéne lemondani a nőgyógyászt ugye? Mert rákszűrést nem fog csinálni, az már volt pár hónapja. Majd jövőre kell csak.
Felesleges elmenned. Rakasd át az időpontot későbbre, most már úgysem kezdheted el használni valószínűleg.
Egyébként ennyire rendellenes ciklussal egyáltalán semmiféle hormonális fogamzásgátlást nem ajánlanék.
Alapos kivizsgálás kell, UH, vérvétel, endokrinológia, stb. Ne érd be egy rálegyintéssel. Lehet, hogy a tüneteket enyhíti a gyógyszer, de hosszú távon nagyobb gondot okozhat, főleg, ha egyszer esetleg szeretnél majd gyereket.
Lemondtam.
De amúgy a gyógyszer előtt normális volt a menstruációm, csak a gyógyszertől lett ilyen..és pont hormonális bajokra lett felírva, mert nagyon férfias voltam (mármint szőrösödés terén, plusz a rosszullétek miatt..csak most olyan mintha hozzászokott volna a szervezetem a gyógyszerhez, és visszatért volna a régi nóta, azzal a különbséggel, hogy a menstruációm összezavarodott..
De a gumitól sebes lesz a hüvelyem, a sikosítók pedig csípnek..Tudom, elég gáz vagyok:D
Már csak a gyűrű maradt választási lehetőség, vagy az, hogy nem csinálunk semmit a barátommal :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!