Nem merek nőgyógyászhoz menni?
Figyelt kérdés
Habár már 19 éves vagyok még mindig szűz...a problémám a nőgyógyásszal nem az, hogy megvizsgál, hanem hogy hol ... sok helyen olvastam, hogy a szűz lányokat végbélen keresztül vizsgálják ... és az egyetlen dolog ammit semmi képp nem akarok az az hogy /oda/ be nyúljon...
Mi az esélye, hogy engem is ott fog ?
2015. okt. 7. 18:30
1/4 anonim válasza:
Én és a barátnőim is viszonylag későn vesztettük el a szüzességünket (19-25 év között) és szinte mindegyikünk volt orvosnál szüzen, de soha nem vizsgáltak egyikünket sem végbélen keresztül. Sőt többünknek hüvelyi uh-t is csináltak minden gond nélkül, bár előtte mindig megkérdezték, hogy beleegyezünk-e. Nyugodtan elmehetsz, és ha úgy van, vissza is utasíthatsz bármilyen vizsgálati módszert. Tehát ha a doki végbélen keresztül akarna megvizsgálni, mondhatod, hogy te nem szeretnéd, nem kötelező ott semmi.
2/4 anonim válasza:
Nem fognak végbélen keresztül megvizsgálni, 99%-ban nem ott vizsgálnak.
3/4 A kérdező kommentje:
Szóval visszautasíthatom??? Akkor jólvan most megnyugodtam köszönöm szépen :)
2015. okt. 7. 18:53
4/4 anonim válasza:
Az én dokim még sohasem vizsgált hátulról. Pedig nagyon sokszor voltam Nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!