Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha életemben először megyek...

Ha életemben először megyek nőgyógyászhoz fogamzásgátló tablettát íratni, de épp aznap jön meg, gondolom, nem vizsgál meg, de a gyógyszert felírja?

Figyelt kérdés
2015. okt. 13. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha normális doki, akkor nem írja fel, hanem visszarendel addigra mire elmúlik a menzeszed, hogy meg tudjon vizsgálni.
2015. okt. 13. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Mivel így nincs egy éven belüli rákszűrésed se semmi, ezért nem írhatja fel. Ha mégis megtenné, keress másik orvost a saját érdekedben.

Kérj időpontot későbbre, a következő vérzés első napján kezdheted el szedni úgyis, addig meglesz a vizsgálat, az eredmények, labor, stb.

2015. okt. 13. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem fogja így felírni, mivel ha életedben először mégy és gyógyszert is szeretnél íratni, mindenképpen meg kell, hogy vizsgáljon. Várd meg, míg elmúlik és utána menj el.
2015. okt. 14. 10:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is úgy mentemhogy életemben először és hogy gyógyszert iratni és nem vizsgált meg. Megkérdezi jobb esetben hogy szűz vagy e mèg. Nekem is mondta hogy akkor nen vizsgál meg mert hogy az voltam. Most alöszínű megyek vissza vagy holnap vagy legkésőbb hétfőn mert valószínű rosszat írt fel mert azóta minden nap van pecsételő vérzésem.
2015. nov. 5. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!