Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Angliában terhes lettem TB...

Angliában terhes lettem TB szám nélkül. A babát nem szeretnénk megtartani. Hazautazni sem szeretnénk. Abortusz tablettára gondoltunk, de ez csak orvosi felügyelettel, utókezeléssel megengedett. Ellátnak a férjem TBjére, vagy horror áron magánúton?

Figyelt kérdés
2015. okt. 19. 21:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20%
nem, én a széttépett magzat sikolyát hallom.
2015. okt. 26. 22:22
 22/26 anonim ***** válasza:
55%
jajj 21-es ne legyél már gyökér. nincs széttépés vákuum van. semmi sikoly nincs egy 12 hetesnél kisebb embriónál. A néma sikoly propaganda jóval nagyobb terhesség mint 12 hét. még ha érezne is fájdalmat, a vákuum a másodperc töredékrésze alatt kiszívja fel se fogná, még akkor se ha képes lenne rá. persze ilyen idős korban még nem az
2015. okt. 27. 21:06
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

elnézést kérek, hogy ilyen gyökér vagyok!

ha azt a tanácsot adom, hogy ölje csak meg nyugodtan a gyerekét, akkor nem leszek gyökér?

Radnóti Miklós:

Gyökér

A gyökérben erõ surran,

esõt iszik,földdel él

és az álma hófehér.

Föld alól a föld fölé tör,

kúszik s ravasz a gyökér

karja akár a kötél.

Gyökér karján féreg alszik

gyökér lábán féreg ül,

a világ megférgesül.

De a gyökér tovább él lent,

nem érdekli a világ,

csak a lombbal teli ág.

Azt csodálja,táplálgatja,

küld néki jó ízeket,

édes,égi ízeket.

Gyökér vagyok magam is most,

férgek között élek én,

ott készül e költemény.

Virág voltam,gyökér lettem,

súlyos,sötét föld felettem,

sorsom elvégeztetett,

fûrész sír fejem felett.

(Lager Heidenau,

Zagubica fölött a hegyekben

1944. augusztus 8.)

2015. okt. 28. 06:12
 24/26 anonim ***** válasza:
27%
21-es! Te egy ritka nagy barom vagy!!!! Valahol leragadtál a középkorban, szerintem ezzel az életfelfogással akkor kellett volna születned, ott nagy sikered lett volna!
2015. okt. 28. 08:24
 25/26 anonim ***** válasza:
60%

Nem kívánom senkinek, hogy a kérdezőhöz hasonló szituba kerüljön és erre kényszerüljön. De remélem egyszer a 21-es álmodik erről a szituról, hogy ő vele történik meg. Lehet, akkor átértékelné. De ne csak addig jusson az álomban, hogy megtartsa vagy ne tartsa. Tartsa meg az álmában és vetítse végig, milyen következményekkel jár egy nem betervezett baba.

Olyanról még biztos nem hallott a 21-es, hogy véletlen balesetből becsúszott baba, mikor egyik vagy másik fél azt gondolta, mindent megtett a védelem érdekében, a számításba mégis csak hiba csúszott. Például elszakadt a gumi, de nem vették észre, így nem vett be a nőci eseményutánit. Vagy csak símán tabi mellett terhes lett. Vagy eleve hibás volt a gumi, vagy csak símán kicsúszott mellette. Anyám spirál mellett maradt terhes. Szerencsére akkor meg tudta tartani a babát.

2015. okt. 28. 08:32
 26/26 anonim ***** válasza:
10%

ugye, ugye? szerencsére akkor megtartotta a babát.

nos, a kérdező gyermeke nem ilyen szerencsés.

Én csak szerettem volna rávilágitani PONT ERRE.

2015. okt. 28. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!