Angliában terhes lettem TB szám nélkül. A babát nem szeretnénk megtartani. Hazautazni sem szeretnénk. Abortusz tablettára gondoltunk, de ez csak orvosi felügyelettel, utókezeléssel megengedett. Ellátnak a férjem TBjére, vagy horror áron magánúton?
elnézést kérek, hogy ilyen gyökér vagyok!
ha azt a tanácsot adom, hogy ölje csak meg nyugodtan a gyerekét, akkor nem leszek gyökér?
Radnóti Miklós:
Gyökér
A gyökérben erõ surran,
esõt iszik,földdel él
és az álma hófehér.
Föld alól a föld fölé tör,
kúszik s ravasz a gyökér
karja akár a kötél.
Gyökér karján féreg alszik
gyökér lábán féreg ül,
a világ megférgesül.
De a gyökér tovább él lent,
nem érdekli a világ,
csak a lombbal teli ág.
Azt csodálja,táplálgatja,
küld néki jó ízeket,
édes,égi ízeket.
Gyökér vagyok magam is most,
férgek között élek én,
ott készül e költemény.
Virág voltam,gyökér lettem,
súlyos,sötét föld felettem,
sorsom elvégeztetett,
fûrész sír fejem felett.
(Lager Heidenau,
Zagubica fölött a hegyekben
1944. augusztus 8.)
Nem kívánom senkinek, hogy a kérdezőhöz hasonló szituba kerüljön és erre kényszerüljön. De remélem egyszer a 21-es álmodik erről a szituról, hogy ő vele történik meg. Lehet, akkor átértékelné. De ne csak addig jusson az álomban, hogy megtartsa vagy ne tartsa. Tartsa meg az álmában és vetítse végig, milyen következményekkel jár egy nem betervezett baba.
Olyanról még biztos nem hallott a 21-es, hogy véletlen balesetből becsúszott baba, mikor egyik vagy másik fél azt gondolta, mindent megtett a védelem érdekében, a számításba mégis csak hiba csúszott. Például elszakadt a gumi, de nem vették észre, így nem vett be a nőci eseményutánit. Vagy csak símán tabi mellett terhes lett. Vagy eleve hibás volt a gumi, vagy csak símán kicsúszott mellette. Anyám spirál mellett maradt terhes. Szerencsére akkor meg tudta tartani a babát.
ugye, ugye? szerencsére akkor megtartotta a babát.
nos, a kérdező gyermeke nem ilyen szerencsés.
Én csak szerettem volna rávilágitani PONT ERRE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!