Angliában terhes lettem TB szám nélkül. A babát nem szeretnénk megtartani. Hazautazni sem szeretnénk. Abortusz tablettára gondoltunk, de ez csak orvosi felügyelettel, utókezeléssel megengedett. Ellátnak a férjem TBjére, vagy horror áron magánúton?
Ne foglalkozz vele kérdező. Vannak ilyen kötözködősek. Ha egyszer szükség van rá, akkor meg kell lennie. Egy rossz körülmények közé született gyereknek sincs semmi értelme. És most nem a család szeretetének hiányát értem ez alatt, mert a szeretet biztos meglenne, de lehet, minden más egyéb nem sajnos.
Nem írta a kérdező, miért kell meglennie, az is lehet, hogy az 5.vagy még többedik babával maradt terhes. Nekem is kettő van, jelenleg többet nem bírnánk el. Ha most esnék véletlen teherbe, nagy valószínűséggel elvetetném. Ha úgy esnék teherbe, hogy kicsit jobb munkám van nekem is és páromnak is, akkor lehet megtartanánk, de 4. babát már semmiképp. Lehet, hogy valaki szimplán azért veteti el, mert 1 már van neki és idegileg többet nem bírna. Csak egy példa.
gyilkosság helyett húzza ki a párod az adott pillanatban.
vagy védekezzetek, ha nem akartok gyermeket.
jaja, 2015 van, nem 15.
stílszerűen mondhattad volna azt is, ha anyám okos lett volna, elvetet, mint te, aki példamutató egyede vagy az értelmes emberiségnek.
Hasonlóképp, miként egyik nagy állatvédő nénike: rajong az állatokért, de amikor a nem ivartalanított cicája (15000 ft, ki fizet ki annyit???? kevés a nyugdíjj.) minden évben kétszer lekölykedzik, olyan nyugodt szívvel hajigálja bele a kismacskákat az emésztőgödörbe, hogy csak na. és mvel50 éve ezt teszi, eszébe sem jut, hogy ő, aki sápítozik, hogyha elütöttmacskát lát,hogy milyen szívtelenek, és kegyetlenek az emberek, mert a macskák olyan szép, és aranyos állatok, azok meg csak úgy elütik őket!!!
szóval nem jut eszébe, hogy 100 generációnyi, kb 1000 kismacska teteme bomlik az emésztőjébe, amit ő, nagy macskaszerető személy írtott ki.
Igen, az én gondolkodásomban van a baj.
Te, aki megölöd a saját gyermekedet, széttépdelteted egy fémeszközzel, te gondolkodsz jól.
Te hallod magadat?
Egyébként ha a véleményetekre lennék kíváncsi, másképp szólna a kérdés. Csakhogy az pont nem érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!