A szüzesség elvesztése késleltetheti a menstruációt?
Urban legend, kettes!
Max. közvetetten van hatással rá, ha a kislány annyira ráparázik az aktusra. A stressztől ugyanis késhet.
Igen kedves 2-es, én is hallottam már ilyenről butább lányoktól, de attól még egy baromság. Gondolj már bele, a szex mégis hogyan befolyásolná a női nemi ciklust? Nézd át a biosz könyvet, nem fog ártani.
Esetleg attól késhet, hogy még be sincs állva a ciklusod. Nagyjából az első menzesz után 2 évig normális ha össze-vissza jön meg.
A terhességnek ilyenkor még nincs semmilyen tünete, csak később alakulnak ki. Viszont a tünetek nagy része megegyezik a menstruáció előtti tünetekkel, lehet, hogy azt érzed. Tesztet bárhol tudsz venni pár száz forintért. Néhány nap késés bárkivel előfordul.
Attól még kerülhetett sperma a hüvelyedbe, mert nem ment el a barátod, kivéve ha használtatok óvszert.
A hormonokba bezavar, első sz@rul tudja. Késhet, sőt a legtöbb lánynak késik is, vagy hamarabb jön meg. Nekem 2 héttel hamarabb jött meg, másnak késett. Normális. Ha végig gumit használtatok, akkor nincs gond. Plusz ha beteg vagy, akár egy mensi ki is maradhat.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!