Nektek is szokott fájni, mikor a tampon bennetek van?
Nem szabad fájnia. Egyáltalán nem szabad érezned semmit. Ha elég mélyre teszed, akkor beteg vagy, bár ha tampon nélkül nem, akkor bizonyára rosszul teszed be...
Bár akkor is inkább nyomnia kellene, nem szúrni.
hány éves vagy?
amúgy én mikor elkezdtem használni kellemetlen érzés volt de hozzászoktam egy idő után. nekem is hasonló nyomó érzés volt.
Mikor elkezdtem tampont használni előfordult egy-két alkalommal, hogy éreztem fenn van, de mint ahogy azt az előző hozzászóló is írta, az inkább nyomó érzés volt. Ha ez a probléma nálad kezdettől fogva fennáll,akkor valószínűleg nem teszed fel elég mélyre.
A hidegrázás viszont nagyon fura... általában akkor van az embereknek hidegrázása, mielőtt belázasodnak. A láz meg fertőzésre utal.
Amúgy a tamponok tobozában (az OB-ban biztos) van egy kis tájékoztató a toxikus sokk szindrómáról, a tűntei láz, hasmenés, hányás, torokfájás, fejfájás, izomfájdalom, bőrpír, alacsony vérnyomás stb.
Ezt csak azért írtam le, mert tamponhasználóként érdemes róla tudni :) Nem hinném, hogy nálad erről lenne szó.
Nekem egyáltalán nem fáj, nem is lenne szabad neki.
Kezdő tamponhasználó vagy? Mert akkor lehet, hogy rosszul helyezed fel, kicsit mélyebbre kellene tolni.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!