Petefészek ciszta műtét. Valaki le tudná nekem írni, hogyan zajlik egy ilyen műtét?
Figyelt kérdés
Bal oldalt a méhem mögött van egy 50*36 mm-es ciszta, aminek eltávolítását javasolta az orvos. Nagyon félek tőle.2015. okt. 13. 17:58
11/12 anonim válasza:
Hát nem tudom..nekem most egy 50x55m-es van a bal petefészkemben, 10 nap alatt nőtt oda, a dokim szerint hagyjuk békén, el fog múlni. Megkérdeztem egy nőgyógyász barátomat, szerinte se nagyon kell az 50x50mm alattit műteni, csak ha nagyon fáj vagy annyira nyom egyéb belső szervet, hogy nem lehet elviselni..én nem vetetném ki, csak ha muszáj, de természetesen nem vagyok orvos.
Édesanyámnak 3x volt 50x50mm-nél nagyobb cisztája, nem vették ki, mind felszívódott maximum 2 mensi után.
12/12 anonim válasza:
3 napig voltam bent a kórházban. Első nap este hatig ehettem aztán Kaptam hashajtot, nyugi tabit. Másnap inni sem szabad, műtét előtt kaptam egy másik nyugtatót. Ébredés nem volt rossz, pár órát várni kell az éves ivással. Kicsit ijesztő a drain cső és kateter látványa... meg annyira nem is kellemes... este sétálni kellett, kivettek a katetert a drain az maradt másnap reggelig. Annak a kivétele volt nekem a legrosszabb. De onnantól már minden jobb. Vall fájdalom a gaz miatt amit az emberbe pumpalnak elég kellemetlen jó pár napig.. De napról napra jobb lesz minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!