Van egy 10 cm-es ciszta az alhasamban, ultrahangon kiderült.6 cm alatt általában kipukkad és felszívódik =>fosás, hányás. Lehetséges, hogy 10 cm alatt is így legyen?
Vagy van valami módszer rá? Pl.: XY-t iszom/eszem..., felülésezem, behúzok magamnak a hasamba...
Vagy ezektől csak rosszabb :)? Vagy ha kipukkadna, annyit fosnák meg hánynák, hogy tönkre menne a hasam és azonnali műtét kellene, mielött még ez történne? Nem lehet valahogy eltüntetni műtét nélkül?
Nem fáj, nyomásra sem, legalábbis nem veszem észre ha mégis, mert el vagyok foglalva. Még eddig három menstruációs ciklusom volt: március 3 (3 nap nagyon enyhe), június 5 (5 nap), augusztus 25 (6 nap). Soha nem voltak nagy görcseim.
Csak olyan válaszoljon aki nem mond hülyeséget, nem akarok szenvedni! :O
14/L
Szia!
Ilyen módszerekkel nem fogod tudni eltüntetni a cisztát.
Beszlj az orvossal, hogy ha nem nő, mi lesz, ha nő akkor meddig várnak a beavatkozással.
Kérdezd meg a műtét menetét, mert az is lehet, hogy csak egy speciális vákuumos tűvel leszívják a váladékot, ha olyan a cisztád.
Ne aggódj!
Ha az orvosnak nem bízol, keress másikat!
Kitartást és jobbulást!
😊
Szia!
Nekem 14 centis volt, és rettenetes fájdalmam. Kórházba kerültem úgy derült ki, hogy cisztám van. Megműtöttek,és a ciszta mellett kivették az egyik petefészkem is. Másnap hazaengedtek és néhány hét alatt rendbejöttem. Mindez a nyáron történt, és nem mondom, hogy nem vagyok óvatos, mert emelgetni még nem igazán merek.
Mi van veled azóta? Hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!